SMRT MARIJE MILEŠIĆ: I taksista na krivičnoj prijavi za smrt devojke!

I dalje potraga za vozačem džipa

SMRT MARIJE MILEŠIĆ: I taksista na krivičnoj prijavi za smrt devojke!

Crna Hronika -
Protiv taktiste i još nepoznatog vozača džipa policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za šta je predviđena maksimalna zatvorska kazna od 12 godina

NOVI SAD - Stevan Carević (57) i nepoznati vozač crnog džipa nalaze se na krivičnoj prijavi zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginula Marija Milešić (28).

Protiv taksitite i još nepoznatog vozača džipa policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za šta je predviđena maksimalna zatvorska kazna od 12 godina.

Vozač crnog džipa tereti se i da se nije zaustavio kako bi pomogao konobarici, koju je udario u Somborskom bulevaru u Novom Sadu.

Na Mariju je u ponedeljak uveče naleteo vozač džipa, a potom taksista koji je išao iza. Ona je iz obližnje kafane „Kristal“, gde je radila, htela da pređe bulevar i kupi cigarete i grickalice.

- Nisam video udarac, niti ko ju je udario. Samo sam naleteo na ženu koja je već ležala na asfaltu - rekao je taksista policiji.

Sve vreme je govorio da nije kriv i da se devojka odjednom stvorila ispred njega.

- Taksista je ispričao da nije video udaranje niti je uočio koje je vozilo bilo ispred. Objasnio je da nije video da je neko oboren na kolovozu. Dvadesetak metara dalje se zaustavio i prišao da pomogne konobarici, ali njoj nije bilo spasa - kaže naš izvor.

Carević juče, kao ni njegovi ukućani, nisu hteli da komentarišu krivičnu prijavu. S druge strane, u „Pan taksiju“, čiji je Carević član, šokirani su zbog tragedije, a potom i krivične prijave.

- Strašno! Dugo je vozač i nije problematičan. Tih i povučen taksista - podvlače kolege iz udruženja.Kolege kažu da Carević dugo nije mogao da nađe posao u struci, pa je počeo da vozi za „Pan taksi“. Naglašavaju da je izbegavao da vozi noću, i pretpostavljaju da se u ponedeljak vraćao kući.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track