GORNJI MILANOVAC: Mladić nasrnuo na lekare i policiju, dok je lupao na vrata hotela
Foto: Kurir

Čeka ga saslušanje posle izlaska iz bolnice

GORNJI MILANOVAC: Mladić nasrnuo na lekare i policiju, dok je lupao na vrata hotela

Crna Hronika -
On je potom pokušao da pobegne od policajaca i skočio sa hotelske terase, ali ga je policija stigla i uhapsila. Pošto je osumnjičeni bio povređen prilikom skoka, odveden je u bolnicu da mu se ukaže pomoć

GORNJI MILANOVAC - Policija u Gornjem Milanovcu uhapsila je jednog mladića koji je napao policajce i pokušao da pobegne, saopštila je danas policija.

Kako se navodi, L. Đ. je u dva sata nakon ponoći nogama lupao u vrata lokalnog hotela gde ga je zatekla policijska patrola.

On je potom pokušao da pobegne od policajaca i skočio sa hotelske terase, ali ga je policija stigla i uhapsila. Pošto je osumnjičeni bio povređen prilikom skoka, odveden je u bolnicu da mu se ukaže pomoć.

Načelnik Hirurške službe Tomislav Pejović je izjavio da je tada nasrnuo i na dežurnog lekara i osoblje, zbog čega je prebačen u Klinički centar u Kragujevac s lakšim povredama.

Zamenik Osnovnog javnog tužioca u Gornjem Milanovcu izjasnio se da je reč o napadu na službeno lice, a osumnjičeni će biti saslušan po izlasku iz bolnice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track