UBICA DEVOJČICE HTEO DA POPIJE OTROV: Zapušio sam joj nos i sipao litar kiseline u usta

Deda monstrum priznao kako je ubio devojku

UBICA DEVOJČICE HTEO DA POPIJE OTROV: Zapušio sam joj nos i sipao litar kiseline u usta

Crna Hronika -
Poneo sam otrov jer sam hteo zajedno da ga popijemo, ali kad mi je rekla da sam lud, sručio sam joj na silu sve, rekao je Čedomir Đurić (66), koji je na svirep način usmrtio Draganu Ćirić (18)

- Voleo sam Draganu i pošto nije htela da bude moja, odlučio sam da ne bude ničija. Teško mi je da zamislim život bez nje i pomišljao sam da zajedno popijemo sonu kiselinu, ali kad me je razbesnela, sipao sam joj litar otrovnog rastvora u usta - rekao je policiji Čedomir Đurić (66), koji je uhapšen zbog stravičnog ubistva Dragane Ćirić (18) iz Salaša.Lice izobličeno, bez nosaČeda je priznao policiji da je u njegovim kolima došlo do svađe, ali navodno samo zato što je želeo da je „spase“ od momaka. On je kasnije priznao i da je nesrećnu dvojku polio sonom kiselinom, koju je imao u kolima.- Posvađali smo se. Udarao sam je pesnicama i nogama. Bila je u nesvesti. Odvezao sam auto do jezera i stavio je u vreću za spavanje. Dvoumio sam se da li da i ja popijem polovinu flaše sone kiseline i pridružim joj se u raju koji je zaslužila ili da pokušam da je oživim. Trebalo je zajedno da popijemo, tako sam joj predlagao, ali sam se setio da mi je rekla da sam lud, pa sam joj stegao nos i sipao u usta naiskap ceo litar kiseline. Potom sam telo bacio u jezero - rekao je Čedomir.- Kad je izvađena iz Glogovičkog jezera, lice joj je bilo izobličeno, bez nosa. Verovalo se da je to od vode i batina jer je Čeda priznao da ju je šutirao i po licu, ali su tek posle obdukcije složene kockice - kaže naš izvor iz istrage.Policija je našla narandžastu bocu u kojoj je bila kiselina, a otisci su potvrdili njegovu priču.Čedomira, penzionisanog vozača školskog autobusa, u Salašu kod Negotina više znaju po zlu nego po dobru.- Ženio se nekoliko puta. Nije imao decu, pa je smislio pakleni plan da Draganu prigrabi usvajanjem. Čeda je obožavao Draganu i kupovao je što bi joj duša zaželela - pričaju njegovi poznanici i dodaju:- Kad je stasala, imala je svoje planove. To je bio početak kraja idile smišljene u glavi monstruma.Čedina supruga Milosava uporno tvrdi da je Čeda nevin i da je bio samo dobročinitelj.- Ona je bila pokvarena. Menjala je momke. Čeda i ja nismo venčani. Imam svoju penziju, a on je svoju trošio na Draganu - kaže Milosava.U Domu učenika u Zaječaru tvrde da je Dragana dete za primer.Maštala da se uda- Bila je odlična učenica, što je i uslov da stekne pravo na boravak u domu. U ponedeljak mi je rekla da je dobila dve petice i tada sam je poslednji put videla - kaže vaspitačica.Jedna od najboljih drugarica rekla je za Kurir da je Dragana uvek bila pozitivna, nasmejana i da je želela da se zaposli u banci kad završi školu.- Ona je jedinica i roditelji su joj uvek udovoljavali, nije imala potrebe da bilo šta uzima od nekog drugog. Za tog Čedomira saznala sam iz medija. Ona se nikad ne bi zabavljala s toliko starijim čovekom. S druge strane, bila je zaljubljena u Milana. Sanjala je da se posle mature veri s njim - priča drugarica.Đuriću je određen pritvor do mesec dan zbog teškog ubistva izvršenog na svirep način. Sahrana Dragane Ćirić je danas na seoskom groblju u Salašu.

Umrla u najtežim mukama... Dragana Ćirić sa momkom Milanom
Umrla u najtežim mukama... Dragana Ćirić sa momkom Milanom

Očajan očuh ubijene devojke tvrdiČEDA IŠAO KOD VRAČARE DA BACI ČINI NA DRAGANUDragiša Ćirić, očuh ubijene Dragane, rekao je juče da je Čedomir Đurić posećivao vračare kako bi naterao Draganu da se zaljubi u njega.- Vračare su bacale čini na Draganu da se i ona zaljubi u ubicu. Hteo je da zaludi Draganu, pa da poludi za njim. Kasno sam saznao za to, inače bih i ja potražio pomoć od vračara da s moje ćerke skinu čini, da je spasem - kaže Dragiša.Slomljen od tuge, Dragiša kaže da je čuvao Draganu od njene treće godine i da ju je voleo kao rođenu ćerku.- Bila je divna devojčica, pomagala nam je na njivi i radila je sve poslove. Uvek je nosila knjige sa sobom, pa je učila dok je čuvala stoku na livadi. Ovo je za mene ružan san. Očekujem da će se vrata otvoriti i da ću na njima ugledati Draganu - plače neutešni Dragiša.Smrtonosna tečnostGUTANJE KISELINE RAZARA ORGANESona ili hlorovodonična kiselina je bezbojna, zadimljena tečnost, zagušujućeg mirisa. Koristi se u industriji, hemiji i u domaćinstvima za beljenje. Dejstvo sone kiseline na ljudski organizam je razorno, a teško je da neko može da popije više od dva gutljaja, koja su dovoljna da se naprave ozbiljna oštećenja kože lica, tkiva u ustima i jednjaku, kao i oštećenja želuca. Gutanje kiseline odmah izgara unutrašnjost usta, grla i probavnog trakta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track