UNUKA IZ PAKLA: Sekirom udarala baku i otela joj pare!
Foto: Kurir

Šekovići

UNUKA IZ PAKLA: Sekirom udarala baku i otela joj pare!

Crna Hronika -
Mnogi meštani Šekovića i Vlasenice i danas su u šoku, jer nije česta pojava da unuka digne ruku na rođenu babu

ŠEKOVIĆI - Mladenka Klišarić (18) i njena drugarica Slađana Milić (18), učenice vlaseničke Srednje škole, uhapšene su juče i posle policijskog zadržavanja biće puštene na slobodu, a protiv njih će, u takozvanoj redovnoj proceduri, biti podnet izveštaj nadležnom tužilaštvu, zbog sumnje da su počinile krivična dela razbojništva i ubistva u pokušaju, pišu Večernje novosti.Kako se saznaje, Mladenka je došla iz Vlasenice u kuću svoje bake po majci, sa drugaricom Slađanom. Krenula je do štale, jer je primetila da njena baka, starica Mitra (73), namiruje stoku. Zgrabila je sekiru i dok je njena drugarica „čuvala stražu“ zadala baki tri udarca. Srećom po baka Mitru udarila ju je tupim delom sekire, „mušicom“, posle čega je starica pala, ali je uspela da poviče u pomoć.

Devojke su na njeno zapomaganje, pobegle u nepoznatom pravcu. Mitrin jauk je čuo njen suprug, pozvao policiju i lekare, koji su starici ukazali hitnu pomoć, pa je ona sada van životne opasnosti.Policija je vrlo brzo uspela da pronađe devojke, koje su, kako se nezvanično može čuti, to jutro „zapucale“ u

Šekoviće kako bi od Mladenkine bake na silu uzele novac. Mitra, iako u godinama, izdržala je tri udarca sekirom, što njenoj unuci nikako nije išlo u prilog. Ona se, očigledno nadala da će se baka onesvestiti. Mladenka nije znala ni da je deda kod kuće.Mnogi meštani Šekovića i Vlasenice i danas su u šoku, jer nije česta pojava da unuka digne ruku na rođenu babu, ne libeći se ni najveće brutalnosti.Za policiju je ova enigma, međutim, bila lako rešiva. Osamnaestogodišnje Mladenka Klišarić i Slađana Milić moraće policiji da objasne svaki detalj svog brutalnog „čina“, pre nego što budu puštene da se brane sa slobode. Istraga je u toku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track