VAPAJ ŠEFA KOMUNALNE POLICIJE: Cigla je mogla da mi pogodi sina u glavu!

Napad

VAPAJ ŠEFA KOMUNALNE POLICIJE: Cigla je mogla da mi pogodi sina u glavu!

Crna Hronika -
Nepoznati napadači kamenovali stan šefa Komunalne policije Srđana Ilića

BEOGRAD - Na stan Srđana Ilića, šefa područne organizacione jedinice komunalne policije Grada Beograda, nepoznati napadači bacili su par cigli kroz prozor dečje sobe u Zemunskoj ulici na Bežaniji! Napad se dogodio kasno sinoć dvadesetak minuta pre ponoći, a oruđe koje je razbilo troduplo okno prozora i spuštenu roletnu, pukom srećom promašilo je dvoje dece, dečaka (9) i devojčicu (11), koja su u tom momentu gledala televiziju.

- Svi smo bili u kući u trenutku kada se čula gromoglasna lomljavina stakla. Nisam bio siguran da li je u pitanju bomba ili kamen. Gledao sam da što pre skinem ćerkicu sa kreveta na sprat, dok je sin bio u dnevnoj sobi. Moram da se zahvalim Bogu, jer da je bilo drugačije, da je spavao na svom mestu, cigla bi ga pogodila u glavu. Sva sreća, pa je gledao TV - objašnjava Ilić za Kurir i naglašava da su klinci doživeli traumu, zbog čega nisu mogli da spavaju čitave noći.

Kako kaže, niko od komšija nije video šta se desilo, a njemu nije jasno ko bi mogao da mu se sveti na ovakav surov način.- Ovo upozorenje me ne zanima. Nastaviću da radim to što radim, sve dok je po zakonu i odlukama Grada. Nikad neću stati. Jedino da me fizički smene ili uklone! - objasnio je on.Ilić dodaje da je UKP MUP i PU Novi Beograd izvšila uviđaj i da ima poverenje u policiju na kojoj je da otkrije počinioce.

Prema rečima izvora iz istrage, motiv napada mogla bi da bude akcija komunalne policije koja pokušava da se obračuna sa ilegalnim taksistima kod beogradskog aerodroma "Nikola Tesla".

Sanja I. - Jelena S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track