ČEDOMORKA STANUJE U KOMŠILUKU: Potraga za ženom koja je u Preljini bacila bebu u WC

STRAVIČNO

ČEDOMORKA STANUJE U KOMŠILUKU: Potraga za ženom koja je u Preljini bacila bebu u WC

Crna Hronika -
U policiji je, navodno, saslušana žena koja je bila trudna i za koju se sumnja da je počinila čedomorstvo. Meštani Preljine veruju da je ona odgovorna za nezapamćeni zločin

ČAČAK - Policija je saslušala veliki broj meštana Preljine u potrazi za majkom koja je bacila tek rođenu žensku bebu u poljski WC porodice Simićević. Prema saznanjima Kurira, među ispitanima je i jedna žena koja je, navodno, bila trudna, a za koju postoji sumnja da je počinila čedomorstvo. Ona, kako saznajemo, živi u širem komšiluku porodice Simićević.Priča o čedomorki iz komšiluka već se raširila Preljinom. Meštani ovog sela navode da je ta žena, po imenu Ivana, saslušana u policiji.Nema više stomak- Ona živi na oko kilometar udaljenosti od domaćinstva Simićevića. Mesecima je imala trudnički stomak, ali je poslednja dva meseca niko nije video. Poslednji put kad sam je videla nosila je debeo džemper i iz aviona se videlo da je trudna. Međutim, njena porodica krije trudnoću, ali celo selo zna o čemu je reč. Moji unuci su je juče videli i kažu da nije imala stomak - kaže za Kurir meštanka Preljine.U policiji juče nisu želeli da govore o detaljima istrage, ali Kurir nezvanično saznaje da su inspektori na tragu majci koja je počinila monstruozni zločin. Inače, danas se očekuju rezultati obdukcije.Naša ekipa juče je posetila porodicu Radomira Simićevića (60), koji je u subotu oko podneva u poljskom toaletu pronašao mrtvo žensko novorođenče. Nesrećni čovek još uvek ne može da se povrati od šoka, a kako kaže, još je teže njegovom bratu po ocu Željku Simićeviću (30), kome pripada toalet u koji je bačena tek rođena beba.

Radomir, koji u privatnoj firmi radi kao noćni čuvar, kaže da je u subotu s posla došao oko osam sati i legao da spava. Kad je ustao, krenuo je u kupatilo, ali je ono bilo zauzeto jer su se sinovi spremali za slavu kod rođaka. Zbog toga se zaputio u poljski toalet, koji se inače ne koristi, a nalazi se u sklopu kuće njegovog brata Željka.Krv na dasci- Dok sam prilazio primetio sam krv okolo, ali pomislio sam da su se kučići ili mačke potukli. Otvorio sam vrata toaleta i video svežu krv na dasci, a onda sam pomislio da je neko možda ubacio uginulu živinu. Međutim, kad sam video dečja stopala i noge koje su bljesnule iz rupe, potpuno sam se oduzeo - kaže potreseni Radomir.On navodi da je odmah otišao u kuću i pozvao prvog komšiju, koji je obavestio policiju. Simićević ističe da se nada da će istrazi pomoći video-nadzor obližnje firme, budući da on, kao ni bilo ko od komšija u noći kad je nesavesna majka, po svoj prilici, obavila porođaj u njihovom toaletu, ništa nije ni čuo ni video.

Zabrinut za brataŠTO GA PROKLETNICA NE RODI U PORODILIŠTU!Radomir je veoma zabrinut za svog brata Željka, inače lokalnog frizera.- Željko je potpuno psihički razoren. Ne jede i ne spava otkad je nesreća došla u naše dvorište. Što ga prokletnica ne rodi u porodilištu i ne ostavi tamo, nego i sebi i nama upropasti život! Otkad sam u rupi toaleta video stopala mrtve bebe, nisam više isti čovek. Svi smo na sedativima, ta će me slika progoniti dok sam živ. Ne znam kako ćemo ovo preživeti - kaže Radomir, koji je kao i njegova supruga Stojna (59) odranije narušenog zdravlja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track