SMRT TROJE MLADIH: Optužen vozač BMW sa Ade Huje!

Dušan Jovanović (19) pred sudom zbog saobraćajne nesreće

SMRT TROJE MLADIH: Optužen vozač BMW sa Ade Huje!

Crna Hronika -
Maksimalna zaprećena kazna za optuženog je 12 godina zatvora

BEOGRAD - Dušana Jovanovića (19), vozača automobila BMW u kojem su Anastasija Stajić (16), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20) poginuli prilikom sletanja u Dunav na Adi Huji, Više javno tužilaštvo u Beogradu optužilo je za smrt troje prijatelja.Kako saznajemo, Jovanoviću se na teret stavlja izazivanje teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo troje mladih.

- Jovanović je vozio automobil velikom brzinom, bez dozvole, i to u alkoholisanom stanju, zbog čega je sleteo u Dunav, i troje ljudi je tom prilikom izgubilo život.

Maksimalna zaprećena kazna za optuženog je 12 godina zatvora - rekli su u Višem tužilaštvu.Podsetimo, teška nesreća dogodila se 22. novembra prošle godine, kad je Jovanović automobilom pri brzini većoj od 110 kilometara na sat uleteo u reku.

Troje mladih nije uspelo da se izvuče, među njima i Miloš Janković, koji je bio u gepeku, i preminuli su u vozilu, dok je Jovanović uspeo da se spase, kao i Milica Jokić (18) i Luka Višnjić (18), sin poznate voditeljke Olje Bećković.A. S. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja