ADVOKAT TOMANOVIĆ: Izjava Milana Beka je izmišljena, nije se oglašavao ni pismeno ni usmeno!
Foto: Zorana

Demanti

ADVOKAT TOMANOVIĆ: Izjava Milana Beka je izmišljena, nije se oglašavao ni pismeno ni usmeno!

Crna Hronika -
Izmišljanje izjava Milana Beka, gomila neodmerenosti i dezinformacija, ne doprinose utvrđivanju potpune istine, navodi advokatska kancelarija koja brani biznismena

BEOGRAD - Biznismen Milan Beko nije se prethodnih dana izjašnjavao u vezi sa napadom na njega 14. novembra, kada je sa dva hica ranjen u stomak.

Kako je saopštila advokatska kancelarija koja zastupa Beka, on "nakon pokušaja ubistva nije dao ni pisanu ni usmenu izjavu ni jednom mediju".

"Izmišljanje izjava Milana Beka, gomila neodmerenosti i dezinformacija, ne doprinose utvrđivanju potpune istine", navodi se u saopštenju.

Prema pisanju medija, istraga o pokušaju ubistva Milana Beka kreće iz početka i preuzeće je novi načelnik Uprave kriminalističke policije Beograd Dragan Kecman.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Krajem 2014. godine, odlukom ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, zbog propusta u istrazi o pokušaju ubistva Beka, smenjen je dotadašnji načelnik Nebojša Marković. Milan Beko je ranjen je 14. novembra sa dva hica u stomak.

Dan posle napada premijer Srbije Aleksandar Vučić i ministar Nebojša Stefanović izneli su informaciju da na Beka nije pucao profesionalac. U istrazi je do sada saslušano više svedoka, a prema pisanju medija, među saslušanima su bili biznismen Stanko Subotić i vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track