APELACIONI SUD:10 godina zatvora za šverc skanka

potvrđena kazna

APELACIONI SUD:10 godina zatvora za šverc skanka

Crna Hronika -
Tom odlukom je potvrđena je kazna od 10 godina zatvora Đuru Miličeviću i Vladimiru Antoviću, kao i sedam godina zatvora Branku Bajiću,

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na po sedam i 10 godina zatvora trojicu pripadnika kriminalne grupe koja je krijumčarila skank na teritoriji Makedonije, Crne Gore, Srbije i Nemačke, dok je su istom presudom dvojica okrivljenih pravosnažno oslobođena optužbi.

Tom odlukom je potvrđena je kazna od 10 godina zatvora Đuru Miličeviću i Vladimiru Antoviću, kao i sedam godina zatvora Branku Bajiću, objavljeno je na sajtu Apelacionog suda.

Takođe su presudom bili obavezani da solidarno, na ime ostvarene protivpravne imovinske koristi, u budžet Srbije uplate 200.000 evra.Dalibor i Nenad Polić, koji su prvostepenom presudom Specijalnog suda u Beogradu bili osuđeni na po sedam godina zatvora, pravosnažno su oslobođeni optužbi za trgovinu drogom, jer po stavu Apelacionog suda nije dokazano da su izvršili to krivično delo - pomaganjem.

Miličević je osuđen jer je od decembra 2010. godine do aprila 2011. godine, zajedno sa Nikicom Polićem koji je osuđen u Nemačkoj organizovao kriminalnu grupu, ciji su pripadnici bili osuđeni.

Oni su u na teritoriji Makedonije, Crne Gore, Srbije i Nemačke radi sticanja nezakonite finansijske koristi, krijumčarili sintetičku marihuanu, odnosno skank.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track