HAPŠENJA U KRAGUJEVCU: 5 radnika deponije palo zbog torti

Uspešna akcija MUP

HAPŠENJA U KRAGUJEVCU: 5 radnika deponije palo zbog torti

Crna Hronika -
Postoje osnovi sumnje da su 24. decembra 2014. godine, 18.432 komada torti, ukupne težine 13.260 kilograma, donetih na uništenje na deponiju JKP ''Čistoća'' u mestu Jovanovac kod Kragujevca, osumnjičeni radnici komunalnog preduzeća i nepoznata lica odneli radi dalje prodaje

KRAGUJEVAC - Kragujevačka kriminalistička policija je danas uhapsila D. R. (50), odgovorno lice Javnog komunalnog preduzeća ''Čistoća'' u Kragujevcu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neotklanjanje opasnosti, kao i S. N. (36), S. S. (45), Lj. J. (55) i Z. K. (42), radnike ovog preduzeća, zbog sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.

Postoje osnovi sumnje da su 24. decembra 2014. godine, 18.432 komada torti, ukupne težine 13.260 kilograma, donetih na uništenje na deponiju JKP ''Čistoća'' u mestu Jovanovac kod Kragujevca, osumnjičeni radnici komunalnog preduzeća i nepoznata lica odneli radi dalje prodaje. Navedene torte privatno preduzeće iz Kragujevca je, po nalogu Veterinarske inspekcije, dopremilo da bi se uništile na ovoj deponiji.

Sumnja se i da D. R. o događaju, za koji je saznao nakon par dana, nije obavestio nadležne inspekcijske službe, već su one o tome bile obaveštene tek 3. januara 2015. godine. Svi osumnjičeni biće danas, uz krivičnu prijavu, sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track