OBRAČUN U NOVOM PAZARU: Posle svađe na Fejsbuku iz automata pucao u vršnjaka
Foto: KURIR

Izbo ga nožem posle ranjavanja

OBRAČUN U NOVOM PAZARU: Posle svađe na Fejsbuku iz automata pucao u vršnjaka

Crna Hronika -
Mervana I. (18) policija tereti da je pokušao da ubije svog vršnjaka na koga je pucao iz automata i pogodio ga jednim metkom, da bi mu kada je pao izbo nožem zbog svađe koju su započeli na društvenoj mreži Fejsbuk

NOVI PAZAR - Novopazarska policija uhapsila je Mervana I. (18) koji je u subotu veče ispalio rafal iz automatske puške u K.S. (18), pogodivši ga jednim metkom, nakon čega mu je prišao i ubo ga nožem.

K.S. je prebačen u novopazarsku bolnicu gde mu je ukazana pomoć i nalazi se van životne opasnosti.

Protiv uhapšenog je podneta krivična prijava za teško ubistvo u pokušaju, a prema informacijama iz policije, motivi za napad su svađa na društvenoj mreži Fejsbuk.

Inače, protiv Mervana I. je samo tokom prošle godine podneto šest krivičnih prijava, a u Novom Pazaru je bio u centru pažnje po sukobima i obračunima zbog devojke. Tako je dva puta krao dnevnike iz njene škole, dva puta lažno dojavljivao za podmetanje bombe, pucao u centru grada u pravcu nje i njenog novog dečka, tom prilikom ranivši slučajnog prolaznika.

Zbog toga je odležao mesec dana u zatvoru, a čim je izašao u njega je pucano, u blizini Ekonomske škole, ali u tom napadu nije povređen.

- Radi se o višestrukom povratniku. Hapsili smo ga nekoliko puta prošle godine i uz krivične prijave za nanošenje teških telesnih povreda, izazivanja opšte opasnosti, teške krađe i nedozvoljeno nošenje oružja predavali tužilaštvu, ali bi on ubrzo bio puštan na slobodu – kažu u novopazarskoj policiji.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track