IZA ZATVORENIH VRATA: Nastavljeno suđenje Čumetu za prebijanje supruge
Foto: Zorana

Bez prisustva javnosti

IZA ZATVORENIH VRATA: Nastavljeno suđenje Čumetu za prebijanje supruge

Crna Hronika -
Javnost je sa suđenja Ljubiši Buhi isključena posle zahteva zamenika okružnog javnogg tužioca Predraga Đerkovića i advokata odbrane, koji su kao razlog naveli zaštitu privatnosti, kako Buhe i njegove supruge Ivane, tako i svedoka

BEOGRAD - Suđenje Ljubiši Buhi Čumetu, koji je optužen za nasilje nad suprugom i pretnje njenom obezbeđenju, nastavljeno je danas pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu bez prisustva javnosti.

Javnost je sa suđenja Ljubiši Buhi isključena posle zahteva zamenika okružnog javnogg tužioca Predraga Đerkovića i advokata odbrane, koji su kao razlog naveli zaštitu privatnosti, kako Buhe i njegove supruge Ivane, tako i svedoka, policijskih službenika Milana Ljubenovića i Gorana Semlića.

Prema rečima sudije Jelene Milosavljević Petković, predlog za isključenje javnosti je osnovan zbog zaštite ličnog i porodičnog života optuženog, oštećene i svedoka.

Ljubiša Buha Čume optužen je zbog sumnje da je 8.novembra izvršio krivično delo nasilje u porodici, odnosno prema svojoj supruzi, posle čega je napao dvojicu članova njenog obezbeđenja čime je izvršio i krivično delo napad na službeno lice.

Zbog pretnji članovima obezbđenja njemu se na teret stavlja i krivično delo ugrožavanje sigurnosti.Optužnim predlogom tužilaštvo je predložilo sudu da Buhu osudi na tri godine zatvora.

Buha je na saslušanju kod tužioca rekao da ne priznaje krivično delo i da nikada nije imao nikakav sukob sa njenim obezbeđenjem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track