KRVAVA SVAÐA: Izrešetao ženu, pa pucao sebi u glavu

Zločin u selu Vlaška kod Mladenovca

KRVAVA SVAÐA: Izrešetao ženu, pa pucao sebi u glavu

Crna Hronika -
Tela Milovana Gajića (54) i Slađane Smiljanić (48) nađena u dvorištu kuće u kojoj su živeli. Pored njih se nalazio pištolj. Tragedija se dogodila u ranim jutarnjim satima, ali niko ne zna šta je bio motiv

MLADENOVAC - Milovan Gajić (54) ubio je hicem iz pištolja nevenčanu suprugu Slađanu Smiljanić (48), a potom izvršio samoubistvo.

Tela supružnika, koji su iza sebe ostavili troje dece iz prethodnih brakova, pronađena su juče oko 13.30 časova u dvorištu kuće u kojoj su živeli u selu Vlaška kod Mladenovca.Pretpostavlja se da se zločin dogodio nekoliko sati ranije. Motiv tragedije nije poznat.Pokušala da pobegne- Komšije su slučajno zatekle mrtvog Milovana i Slađanu. Ležali su u dvorištu, a pored njih je bio pištolj. Pretpostavlja se da je do tragedije došlo rano ujutru jer je svetlo napolju bilo uključeno. Pored Slađane je pronađena njena torbica, zbog čega se pretpostavlja da je krenula na posao - kaže izvor Kurira iz istrage.Prema rečima našeg sagovornika, pretpostavlja se da su se nevenčani supružnici posvađali, nakon čega je Gajić uzeo pištolj.- Prizor je bio jeziv, ležali su u lokvi krvi. Prema položaju tela, verujemo da je Slađana pokušala da pobegne, ali ju je Milovan sustigao i pucao u nju. Kada je video šta je uradio, Gajić je pucao sebi u glavu. Međutim, hice niko nije čuo jer im je kuća na brdu i, pored njihovog, tu je još samo jedno domaćinstvo - kaže sagovornik Kurira.

Porodice zavijene u crno... Milovanov sin i Slađanin brat
Porodice zavijene u crno... Milovanov sin i Slađanin brat

Imao dozvolu za pištoljZasad nije utvrđeno zbog čega je Gajić ubio ženu pa sebe.- Pet-šest godina su živeli zajedno. Kupili su kuću ovde, u Vlaškoj. Inače, Slađana je iz Amerića, a Milovan iz Dražnja. Bili su dobri ljudi, ništa nije nagoveštavalo tragediju. Držali su prodavnicu u Sopotu i lepo su živeli - pričaju komšije.Gajić nije imao dosije.- Bavio se lovom, a oružje je imao u legalnom posedu. U kući u Vlaškoj posle zločina pronađeni su dva pištolja i lovačka puška - kaže izvor Kurira.Na licu mesta juče su se okupili prijatelji i rodbina nastradalih, a među njima su bili Milovanov sin iz prvog braka i Slađanin brat. Međutim, nisu želeli da daju bilo kakve izjave.- Milovan papirološki nije bio razveden, dok je Slađana čekala okončanje brakorazvodne parnice - kaže komšija.

Prijatelji o SlađaniBILA JE DOBRA I BRIŽNA MAJKAPrijatelji Slađane Smiljanić kažu da je ona bila dobra žena i brižna majka.- Živela je s Milovanom, ali je sinu i ćerki iz prvog braka posvećivala mnogo pažnje. Oni studiraju, a Slađana je koristila svaku priliku da što više vremena provede sa svojom decom. Svi smo u šoku, ovo je velika tragedija - priča Slađanin prijatelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track