(FOTO VIDEO) STRAVIČNI SUDAR KOD ČAJETINE: Dvojica mladića poginuli u direktnom sudaru sa šleperom
Foto: Zoran šaponjić

Delovi leteli na sve strane

(FOTO VIDEO) STRAVIČNI SUDAR KOD ČAJETINE: Dvojica mladića poginuli u direktnom sudaru sa šleperom

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada su se putnički automobil koji se kretao iz pravca Zlatibora direktno sudario sa šleperom užičkih tablica. Koliko je nesreća bila jeziva govori i podatak da je šleper bukvalno smrskao putnički automobil, a razbacani delovi automobila i stvari mogli su se naći čak na 50 metara od mesta udesa
1 / 5 Foto: Zoran šaponjić

ČETVRTAK - Dve osobe tragično su izgubile život rano jutros oko šest sati na magistralnom putu Užice-Zlatibor, u mestu Sušica gde počinje uspon na Zlatibor kod Čajetine. Nesreća se dogodila kada se putnički automobil užičkih registracija koji se kretao iz pravca Zlatibora direktno sudario sa šleperom prijepoljskih tablica.

Koliko je nesreća bila jeziva govori i podatak da je šleper bukvalno smrskao putnički automobil, a razbacani delovi automobila i stvari mogli su se naći čak na 50 metara od mesta udesa.

Kako Kurir nezvanično saznaje u nesreći tragično su život navodno izgubila dvojica mladića iz okoline Užica koji još uvek nisu identifikovani, a navodno su se vraćali sa Zlatibora gde rade kao konobari. Po tragovima nesreće se ne može razaznati kako se uopšte ova stravična nesreća dogodila.

- Ovo je jedna od najstravičnijih saobraćajki koja se dogodila u užičkom kraju. Ovo niko nepamti da je neko na ovako jeziv način izgubio život, kaže jedan od prolaznika kada je ugledao smrskani automobil.

- Dve osobe poginule su u sudaru šlepera i putničkog vozila koji se jutros oko 6.00 časova dogodio na putu Užice-Zlatibor, rečeno je u Policijskoj upravi Užice.

Kako je rečeno, na ovoj deonici saobraćaj nije obustavljen.

( Z.Š.)

http://www.youtube.com/watch?v=0soXq81oLxQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track