PROKLETSTVO JABUKOVCA: U mestu masovnog ubistva, sekirom iskasapljeni otac i sin!
Foto: TANJUG

Crna serija

PROKLETSTVO JABUKOVCA: U mestu masovnog ubistva, sekirom iskasapljeni otac i sin!

Crna Hronika -
Žrtve, Zoran Ž. (26) i njegov otac Ljubiša Ž. (50), su sa teškim povredama, nanetim sekirom po celom telu, prebačene u negotinsku bolnicu

NEGOTIN - Nema mira u Jabukovcu. U selu koje je široj javnosti postalo poznato tek pošto se u njemu desilo masovno ubistvo. Masakr u kojem je poremećeni Nikola Radosavljević 2007. godine usmrtio devet i ranio dvoje ljudi, kao po nekom nepisanom pravilu nastavile su da se dešavaju katastrofe.

U julu mesecu u prevrtanju traktora poginuo je unuk dok je deda zadobio povrede opasne po život, dok je u najnovijem incidentu Bojan M. (32) posle kraće svađe sekirom napao i povredio Zorana Ž. (26) i njegovog oca Ljubišu Ž. (50)

Negotinska policija uhapsila je napadača, dok su žrtve su sa teškim povredama opasnim po život, nanetim sekirom po celom telu, prebačene u negotinsku bolnicu. Incident se dogodio danas posle podne.

Masovno ubistvo koje je šokiralo čitavu javnost i zavilo Jabukovac u crno dogodilo se u julu 2007.godine , kada je tada tridesetdevetogodišnji Nikola Radosavljević u crno zavio šest kuća u rodnom selu.

Radosavljević je imao psihičkih problema i lečio se u Austriji u kojoj je živeo i radio. Verovao je da je bio meta crne i vlaške magije koju su mu bacale komšije zbog čega se, nakon svađe sa ženom i pokušaja samoubistva skokom u bunar, odlučio na ubilački pohod. Poslat je u psihijatrijsku ustanovu Centralnog zatvora.

Prošlog leta Jabukovac je opet došao u crne hronike medija. Prilikom prevrtanja traktora nastradali su deda i unuk. M.Ž. je od zadobijenih povreda preminuo na mestu nesreće, dok je deda P.Ž. zadobio povrede opasne po život, a drugi unuk prošao je sa lakšim povredama...

Obračun sekirom između poznanika samo je nastavak crne serije...na sreću ovog puta bez najtežih posledica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track