Najnovije vesti

DRSKA PLJAČKA U AZANJI: Provalnici selotejpom vezali celu porodicu, iz kuće odneli 15.000 evra
Foto: Kurir

Vlasnik menjačnice na meti

DRSKA PLJAČKA U AZANJI: Provalnici selotejpom vezali celu porodicu, iz kuće odneli 15.000 evra

Crna Hronika
Njih dvojica, sa fantomkama na glavama, odmah su nasrnuli na nas, ženi su polomili nos, a ja sam zadobio povrede po glavi od pištolja i noža. Sve pare koje su našli su odneli, ispričao je Slobodan Stojanović žrtva drskih provalnika

SMEDEREVSKA PALANKA - U četvrtak uveče, nešto posle 21 sat, naoružani i maskirani pljačkaši upali su u kuću Slobodana S. (54), vlasnika menjačnice u selu Azanja kod Smederevske Palanke.

Napadači su vezali selotejp trakom Stanimirović S. (42), Stojadinović Slobodana (54) i Stojadinović R. (84), a zatim im oduzeli veću sumu novca.

- Ušli su u kuću, vezali moju osmadesetčetvorogodišnju majku i čekali mene i ženu da dođemo. Njih dvojica, sa fantomkama na glavama, odmah su nasrnuli na nas, ženi su polomili nos, a ja sam zadobio povrede po glavi od pištolja i noža. Sve pare koje su našli su odneli – opisuje Slobodan šta se dogodilo.

Policija intenzivno traga za dvojicom pljačkaša, koji su, vrlo verovatno, imali i trećeg pomagača, koji ih je čekao u kolima.

U interesu istrage ne pominje se svota koju su pljačkaši odneli, a nezvanično saznajemo da je reč o iznosu većem od 15 hiljada evra.

( Blic)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...