OSTAVIO TRI OPROŠTAJNA PISMA: Pilot napisao ženi, sinu i zelenašima Odlazim, pa se ubio!
Foto: Pt Twitter/ljerka Karapandža

Tragedija zbog bede

OSTAVIO TRI OPROŠTAJNA PISMA: Pilot napisao ženi, sinu i zelenašima Odlazim, pa se ubio!

Crna Hronika -
U koliko teškoj situaciji se u poslednje vreme nalazio pilot Petrović najbolje oslikava činjenica da je sledovanja hrane iznosio iz kasarne kako bi prehranjivao decu

BEOGRAD - Vojni pilot “miga” Aco Petrović koji je pre tri dana sebi pucao u glavu u kadi, u svom stanu na Banovom brdu, ostavio je tri oproštajna pisma, koje je ostavio supruzi, starijem sinu i ljudima kojima je dugovao novac.

"Odlazim", pourčio je na kraju sva tri pisma.

U koliko teškoj situaciji se u poslednje vreme nalazio pilot Petrović najbolje oslikava činjenica da je sledovanja hrane iznosio iz kasarne kako bi prehranjivao decu.

Time je svesno narušavao i sopstveno zdravlje, budući da su piloti tokom obavljanja dužnosti izloženi velikom naporu, zbog čega i imaju pojačanu ishranu u odnosu na druge pripadnike VS.

Podigao kredit za stan

Finansijski problemi porodice Petrović počeli su pre tri godine, kad su podigli kredit za stan. Situacija se dramatično pogoršala nakon što mu je nedavno smanjena plata.- Bio je uvek vedar i spreman za šalu. Međutim, poslednjih nedelja najbližima se činilo da se povukao u sebe. Smanjenje plate od 10.000 dinara sigurno je bilo samo okidač za veliku tragediju koja se dogodila porodici - kaže izvor Kurira.Kako navodi, osim plate, koja je uz smanjenje i bez dodatka za dežurstva iznosila oko 78.000 dinara, porodica nije imala drugih prihoda.

(Kurir/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track