UHAPŠEN UBICA SA MAČETOM: P. K. osumnjičen za odsecanje nosa i smrt Stevana Katilovića u Batajnici
Foto: Dragan Kadić

Ekspresno, posle samo 5 dana

UHAPŠEN UBICA SA MAČETOM: P. K. osumnjičen za odsecanje nosa i smrt Stevana Katilovića u Batajnici

Crna Hronika -
P. K. je žrtvu Stevana Katilovića (35) prvo izbo najverovatnije mačetom ili nožem, a potom mu odsekao i nos. Stevan je izdahnuo supruzi na rukama

BEOGRAD - Beogradska policija je danas uhapsila P. K (64), osumnjičenog za monstruozno ubistvo Stevana Katilovića (35) u Batajnici!

Naime, policija je lišila slobode osumnjičenog koji je Stevana prvo izbo najverovatnije mačetom ili nožem, a potom mu odsekao i nos. Stevan je izdahnuo supruzi na rukama.

Neutešna supruga (Foto: Dragan Kadić)
Neutešna supruga (Foto: Dragan Kadić)

Osumnjičeni je pronađen i lišen slobode brzom i efikasnom akcijom policije kojoj je ovo bio jedan od prioritetnih slučajeva. Do hapšenja je došlo u gotovo rekordnom roku, posle samo pet dana od zločina, pogotovo što je osumnjičenog bilo teško naći zbog opšteg opisa, nedostatka očevidaca kao i potpuno nepoznatog motiva. Takođe, nije bilo ni kamera koje bi snimile ubičino lice i ubrzalo njegovu identifikaciju.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, odredili su zadržavanje do 48 sati P. K. (64) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, kratko je saopštio MUP Srbije

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u ponedeljak predveče, oko 18 časova u Ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog u Batajnici, kada je ubijeni Katilović krenuo sa suprugom automobilom „dačija“ i prilikom isparkiravanja naleteo na muškarca koji je išao sredinom puta i nije želeo da se pomeri.

- Stevan mi je umirao pred očima, monstrum ga je unakazio ni zbog čega! Bila sam nemoćna da mu pomognem... Poslednje što mi je rekao bilo je: „Dušo, otkinuo mi je nos“ - izjavila je Nena Katilović, supruga Stevana Katilovića (35) i dodala.

- Krenuli smo poslom do grada, Steva je zaobišao čoveka koji je bio nasred ulice. Svirnuo mu je, otvorio prozor i doviknuo: „Od tolikog trotoara ideš ulicom.“ Napadač se naljutio i opsovao je Stevanu majku i, dok je prilazio kolima, zvao ga da izađe. Ubeđivala sam Stevu da ga pusti i nastavi, međutim, taj čovek je već došao do prozora i kroz njega ga udario rukom - objasnila je Nena za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track