POŽAR U BATOČINI: Usamljeni starac ugušio se dimom, pronašao ga sin
Foto: Kurir Arhivska Fotografija

Užas u selu Žirovnice

POŽAR U BATOČINI: Usamljeni starac ugušio se dimom, pronašao ga sin

Crna Hronika -
Beživotnog M. Č. pronašao je sin, koji je došao da ga poseti. On je i ugasio požar u kome su delimično izgoreli telo njegovog oca i kauč na kome je ležao

BATOČINA - M. Č. (82) pronađen je jutros mrtav u svojoj kući, u selu Žirovnica kod Batočine. Prema prvim nalazima istrage, starac se najverovatnije ugušio dimom u manjem požaru koji je izbio u kući u kojoj je živeo sam.

Beživotnog M. Č. pronašao je njegov sin, koji je došao da ga poseti. On je i ugasio požar u kome su delimično izgoreli telo njegovog oca i kauč na kome je ležao. Nezvanično saznajemo da je mogući uzrok požara isijavanje kvarcne peći, koja je bila upaljena kada je sin M. Č. došao u kuću. Inače, u Vatrogasno-spasilačkoj brigadi u Kragujevcu navode da njihove ekipe nisu dobile poziv za intevenciju u ovom požaru. Tužilac je naložio obdukciju tela M. Č..

Druga žrtva požara u dva dana

Ovo je druga žrtva požara u poslednja dva dana u Šumadiji. Podsetimo, sedamdsetettrogodišnji Vlastimir Obradović iz sela Žunje u opštini Knić, u nedelju je, u Kliničkom centru Kragujevac, podlegao povredama koje je zadobio u požaru koji se dan ranije, oko 15 časova, dogodio na otvorenom. On je zadobio opekotine trećeg stepena na velikoj površini tela kada ga je, zbog otežanog kretanja, zahvatio plamen dok je palio strnjiku na svojoj njivi u blizini porodične kuće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track