SUPRUG IZREŠETANE ŽENE: Nisam narkodiler, čudo se desilo, Ivana će preživeti!
Foto: Slađana Stojanović

Na nju ispalili 30 metaka iz kalašnjikova

SUPRUG IZREŠETANE ŽENE: Nisam narkodiler, čudo se desilo, Ivana će preživeti!

Crna Hronika -
Ivana Bogičević (32) iz Novih Ledinaca, prebačena je sa odelenja intezivne nege Urgentnog centra, gde su se lekari danima borili da njen život, na Kliniku za naurohirgiju i trenutno je stabilnog stanja, potvrđeno nam je u Kliničkom centru Vojvodine

NOVI SAD - Ivana Bogićević (32) iz Novih Ledinca, koja je izrešetana s 30 metaka iz kalašnjikova dok je vozila automobil premeštena je sa odelenja intezivne nege Urgentnog centra na Kliniku za neurohirurgiju. Lekari, koji su se danima borili da njen život, potvrdili su za Kurir i da je trenutno u stabilnom stanju.

Zločin se dogodio 5.februara, na izlazu iz Sremske Kamenice, u Karađorđevoj ulici, ispred broja 46, kada je automobil bele boje iznenada zaobišao „pasat“ u kojem je bila žrtva i preprečio joj put. Žena nije uspela da reaguje, a napadač je u nju ispalio više od 30 metaka iz automatske puške i pobegao. Sve se desilo u nekoliko sekundi, podsećalo je na scenu iz filma.

- Ne znam šta bih vam ni rekao. Sem onoga da mi zdravstveno stanje supruge ide nabolje i da je prebačena na kliniku. To mi je od prvog dana bilo najvažnije da mi samo ona bude dobro. Razgovaram sa njom svaki dan, ali ni jednom joj nisam, niti ću još, spominjao taj događaj. Neću da je podsećam, još je to sveže. Iako i mene kopka da li je primetila da je neko prati. Ali bio bi nečovek kada bi je sada to pitao, najbitnije da se ona skroz oporavi i zbog dece i mene - kaže za Kurir, Ivanin suprug Ljuba Bogičević, koji je do sada samo sa našim listom i kontaktirao.

Ljuba Bogićević
Ljuba Bogićević

Novosađani su uplašeni, a policija ne rešava slučaj

Kako dalje kaže, nikakvih novosti nema, niko ga ništa ne obaveštava, zbog čega je jako razočaran.- Da li je to sprega policije, mafije i pojedinih medija, ne znam, ali šta bih drugo rekao. Ništa nema novo, javnost ćuti, očigledno ono dok ne dođe do svačijeg praga, svi čute, niko se ne buni što je to majka dvoje dece, što je žena nevina stradala. Novosađani čute, policija ne radi ništa, katastrofa - kaže Bogičević, dodajući da živimo u 21 veku, da tehnologija napreduje i da se nada da će policija nešto uraditi, ako im je cilj, ako im je bitno da reše taj slučaj.

Bogićević ističe da se narod u Novom Sadu oseća nesigurno i da takvo ispaljivanje rafala od 30 metaka kao u američkim filmovima plaši poštene ljude, da i njima ili nekom njihovom to isto može da se desi.

- Lako je policiji, bilo kojoj rešti slučajeve kada komšija - komšiju ubije ili tako neke banalne stvari, a čim je nešto komplikovano, onda ne mogu da reše i nemaju sa čime da izađu iz javnosti, priča naš sagovornik.

- Razgovarao sam sa njima. I naravno ništa mi ne gogovre, sem da rade na tome, da je istraga da je u toku. Zar nemaju odgovor zašto je na takav način upucana nevina žena. Imam osećaj da je nekome u cilju da se to zataška - objašnjava Ljubo.

Napad
Napad

Bogićević: Dokazao sam da nisam narkodiler

Razočaran je i što se stalo sa pisanjem. Kako kaže dva dana se pisalo i ništa, odnosno dva dana se samo on blatio, a tako je moglo biti upucano naprimer bilo čije dete ili je tog dana mogao da bude još neko ranjen.

- Prozivali su me da sam narkodiler. Demantovao sam to za vaš list i rekao „ako sam takav, šta čekaju što me ne uhapse“. Vidite niko od njih nije dao demant što sam ja vama rekao, da nisam narkodiler, niko od njih nije reagovao. Pa koji je to izvor koji je medjima govorio sve to o meni, što nije demantovao moje reči - ogorčeno kaže Ljuba Bogićević, naglašavajući kako sumnja da će policija ikada rešiti ovaj slučaj.

Policija i dalje radi na ovom slučaju!

U novosadskoj policiji su nam rekli da i dalje rade na ovom slučaju.- Za sada još nema ništa. Privode se i dalje sumnjiva lica, ali niko nije zadržan. Dosta pravaca se izuačava, ali ništa za sada - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track