PROFESORKA UBICE Mirjana Karanović: Teodora je nežna, ali se bori s demonima
Foto: Zorana Jevtić I Pt

Poznata glumica o Teodori Viktorović koja je usmrtila majku i babu

PROFESORKA UBICE Mirjana Karanović: Teodora je nežna, ali se bori s demonima

Crna Hronika -
Majka je imala prevelika očekivanja od nje, kaže poznata glumica za Teodoru Viktorović

BEOGRAD - Ne mogu da pričam o onome što je Teodora uradila. Mogu samo da kažem da je veoma talentovana, ali i nesrećna devojka, kaže za Kurir glumica Mirjana Karanović, u čijoj je klasi diplomirala Teodora Viktorović (39), koja je uhapšena zbog sumnje da je satarom ubila majku Ljiljanu Ðukić (62) i baku Ivanku (91) u porodičnom stanu u Mileševskoj ulici.

Poznata glumica ističe da Teodoru dugo nije videla i da nije znala šta se sa njom dešavalo, ali da joj je ostala u lepom sećanju uprkos nedaćama koje su je snašle.

Foto: Facebook/Teodora Viktorovic
Foto: Facebook/Teodora Viktorovic

Obožavala dedu

- Znala sam da je imala mnogo problema još dok je studirala. Majka nikad nije bila zadovoljna njom i imala je prevelika očekivanja od Teodore. Bila je nežno i krhko biće koje se borilo sa svojim demonima i verovala je da će pobediti i da će na kraju sve biti dobro za nju - tužnim glasom govori Karanovićeva.U komšiluku porodice Ðukić još uvek ne veruju šta se dogodilo.- Sa Ljiljom sam odrasla. Iako je dolazila kod mene, na Teodoru se nikada nije žalila - govori naša sagovornica.

Komšinica kaže da je Teodora bila veoma vezana za dedu po ocu, poznatog glumca Mihajla Viktorovića, koji je bio poznat po ulozi Ðorđa Ciganovića u seriji „Bolji život“.- Zbog dede Mihajla, ali i tetke Olivere Viktorović ona je i upisala glumu. Htela je da ide njihovim stopama, ali eto, nije joj se dalo - priča komšinica.Ona se priseća kako su se pre nekoliko meseci radovali rođenju unuke.- Teodora i njen muž su se pre nekoliko godina doselili u Ljiljin stan jer više nisu mogli da plaćaju kiriju u iznajmljenom stanu. Oni imaju i trogodišnjeg sina. Ljilja i Ivanka su ih izdržavale, a svi su živeli u stanu od 50 kvadrata - kaže komšinica.Ona napominje da je čula priče da Teodora ima problema sa drogom.Lečila se u Palmotićevoj- Kada je bila mlada, govorilo se da je upala u loše društvo. Tada je na nekoj žurki neko navodno napao Ljilju, koja je otišla po nju. Nakon tog incidenta, roditelji su Teodoru poslali u Francusku. Kružile su priče da se lečila u Palmotićevoj - priča stanarka.Teodorin otac, režiser Oliver Viktorović, preminuo je 2004. godine nakon duge bolesti.- Bili su kratko u braku, njeni roditelji nisu bili oduševljeni što se tako mlada udala. Ipak, zbog ćerke su kontaktirali - pričaju komšije.

Istraga zasada nema tragova o učešću muža u gnusnom zločinu SAMA USMRTILA MAJKU I BABU!

Dosadašnjom istragom utvrđeno je da je stravičan zločin najverovatnije počinila Teodora, jer kod njenog supruga Borislava Stamenkova nisu nađeni tragovi koji bi dokazali da je i on učestvovao u zločinu. Međutim, on je ipak uhapšen dok se do kraja ne rasvetli koja je bila njegova uloga.- Ljiljana i Ivanka ubijene su na spavanju, najverovatnije u ranim jutarnjim satima. Kad su policajci, po prijavi Stamenkova, izašli na mesto zločina, u krevetima su zatekli tela koja su već bila pomodrela. Teodora je sedela pored kreveta, nije bila u stanju ni da se pomeri, a kamoli da bilo šta kaže - rekao je izvor Kurira iz istrage.Teodora je prevezena na VMA, gde je utvrđeno da je u krvi imala 3,5 promila alkohola i lekove.- Ona se uspešno oporavlja i trebalo bi da bude prebačena u zatvorsku bolnicu - rečeno nam je na VMA. (Z. N.)

Loši porodični odnosiSA TETKOM NIJE U KONTAKTU DEVET GODINA

Komšinica porodice Viktorović kaže da je Teodora jedno vreme radila u Zvezdara teatru, ali da nakon svađe sa tetkom, glumicom Oliverom Viktorović Ðurašković, nije imala angažman. Kada smo juče posetili porodicu Ðurašković, Oliverin muž nam je rekao da su za zločin saznali iz medija.- Moja supruga nije tu, a i da jeste, ne bi vam ništa rekla jer mi sa tom porodicom ne kontaktiramo već devet godina - rekao je njen muž.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track