Ubijena doktorka u Domu zdravlja u Zubinom Potoku, ubica uhapšen
Foto: Facebook

Zločin na Kosmetu

Ubijena doktorka u Domu zdravlja u Zubinom Potoku, ubica uhapšen

Crna Hronika -
Za ubistvo je osumnjičen Nemanja Vićentijević (28). Sumnja se da je mladić ubio doktorku jer nije želela da obnovi ljubavnu vezu sa njim

ZUBIN POTOK - Dušanka Andrejević (29) iz okoline Lipljana, doktorka Doma zdravlja u Zubinom Potoku, ubijena je u ponedeljak veče hicima iz vatrenog oružja dok je bila na dežurstvu na radnom mestu, a za ubistvo je osumnjičen Nemanja Vićentijević (28), koji je uhapšen.

Sumnja se da je mladić ubio doktorku jer nije želela da obnovi ljubavnu vezu s njim.Nasmrt iskrvarilaRegionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić saopštio je da se ubistvo dogodilo oko 20.45.- Osumnjičenog N. V. uhapsila je policijska patrola koja se nalazila u blizini - rekao je Bojić. Doktorka je prebačena u Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici, a direktor ove ustanove Milan Ivanović izjavio je da je lekarka nasmrt iskrvarila.Pronađen pištolj - Pogođeni su veliki krvni sudovi, pa je doktorka brzo iskrvarila i u našu bolnicu je dopremljena bez znakova života. Mogla je samo da se konstatuje njena smrt nakon nekoliko pokušaja reanimacije - kazao je Ivanović.

Kod osumnjičenog je pronađen pištolj, za koji se pretpostavlja se da je korišćen u zločinu.(N. G. - A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track