ČEKAM NAŠ PONOVNI SUSRET: Potresni statusi žene čiji je muž iskasapljen mačetom!
Foto: Facebook Printscreen

Bol ne prestaje

ČEKAM NAŠ PONOVNI SUSRET: Potresni statusi žene čiji je muž iskasapljen mačetom!

Crna Hronika -
Tako mi nedostaješ ljubavi moja, ovo je neizdrživ bol. Ne mogu da prihvatim da te više nikad neću videti. Ne mogu. Fališ mi svakog trenutka… Volim te srce moje najviše na svetu, napisala je Nena Katilović na svom Fejsbuk profilu

Batajnica je i dalje u neverici nakon monstruoznog ubistva Stevana Katilovića (35), kojem je 16. februara mačetom najpre isečen nos, da bi zatim bio izboden u desnu preponu i ostavljen da nasmrt iskrvari. Da zločin za koji je osumnjičen P. K. (64) bude gori, sve se odigralo ni manje ni više nego zbog svađe oko mesta za parkiranje.

Supruga nastradalog Stevana, Nena Katilović napisala je 8. marta na svom Fejsbuk profilu potresni status koji je ostavio Srbiju bez reči:“Tako mi nedostaješ ljubavi moja, ovo je neizdrživ bol. Ne mogu da prihvatim da te više nikad neću videti. Ne mogu. Fališ mi svakog trenutka… Volim te srce moje najviše na svetu”.

Ovom statusu koji je ganuo brojne prijatelje pomenutog para, ali i one koji ih ne poznaju, prethodio je podjednako potresni Nenin status od 6. marta:

Sve moje na svetu, moja ljubav, moja radost, moj osmeh… Jednom rečju moja najveća podrška i oslonac. Za njega sam živela… A sad, šta sad… Sad mi ostaje da volim za oboje i da čekam ponovni susret nas gde nas niko neće razdvojiti kao što je to učinio zverski monstrum… Dokle god sam ja živa i ti si ljubavi moja, volim te jedino moje neopisivo onako kako smo samo nas dvoje umeli”.

Podsetimo, prema Neninim navodima poslednje Stevanove reči bile su: Ova budala mi otkinu nos, da bi sekund kasnije pao na grudi nesrećne žene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track