UBISTVO I SAMOUBISTVO U SANSKOM MOSTU: Zabranjena ljubav ženu (29) i muškarca (67) odveli u smrt?!
Foto: Kurir

Meštani mesta Obrovac kod Bačke Palanke u šoku

UBISTVO I SAMOUBISTVO U SANSKOM MOSTU: Zabranjena ljubav ženu (29) i muškarca (67) odveli u smrt?!

Crna Hronika -
Muškarac koji je obilazio svoje imanje pored stabla otkrio beživotna tela Bogdana Popovića (67) i Janje Belin (29) za koje je uviđajem utvrđeno da se radi o ubistvu i samoubistvu, a meštani pričaju da su njih dvoje bili u ljubavnom odnosu

SANSKI MOST - U blizini Sanskog Mosta otkrivena su u nedelju beživotna tela Bogdana Popovića (67) i Janje Bijeljin (29), koji su živeli u okolini Bačke Palanke. Istraga, ali i svedočenja meštana navode na zaključak da je Bogdan ubio svoju ljubavnicu, a zatim izvršio samoubistvo.

Muškarac koji je slučajno naišao na beživotna tela prošlog vikenda došao je u Kozin sa porodicom u obilazak imanja. Kako saznajemo, policija je na licu mesta pronašla i pištolj iz koga je pucano. Pored tela Bogdana i Janje je pronađena crvena ruža.

„Nakon uviđaja konstatovano je da je šezdesetsedmogodišnjak iz Obrovca, kod Bačke Palanke, hicem iz pištolja ‘zastava M57‘ ubio dvadesetdevetogodišnjakinju iz Obrovca, a da je posle toga i sebi pucao u grudi”, kažu u MUP Unsko-sanskog kantona.

Njih dvoje su u selu Kozin, udaljenom tridesetak kilometara od Sanskog Mosta, boravili od 11. marta, gde je Bogdan živeo pre rata. Tokom devedesetih otišao je u Srbiju, ali je posećivao rodni kraj. Devojka je rođena u Gradačcu, ali je i ona poslednjih godina živela u Bačkoj Palanci.

- Njihova tela pronađena su ispod stabla, kod potoka, u blizini kuća. Sumnja se da se tragedija dogodila pre nekoliko dana, a da su tela tek sada pronađena – kaže izvor iz istrage.

Meštani pričaju da je Janja bila Bogdanova ljubavnica, jer su čuli da ima muža u Srbiji. Policija ne isključuje mogućnost da su njih dvoje planirali da se ubiju.

Kantonalni tužilac Vildana Dedić rekla je da će više detalja biti poznato nakon obdukcije.Tajno otišli

Vest o tragediji dvoje sugrađana šokirala je sve u Obrovcu nadomak Bačke Palanke.

- Šuškalo se da ima nešto između mlade žene i već starog čoveka, ali bili su uvažavani – kaže Mikan Lazić. Bogdanov prijatelj priča da su njih dvoje tajno otišli iz Bačke Palanke, a pretpostavljaju da im je bila namera da trajno ostanu u Bosni.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track