OTMICA ŽENE VLASNIKA PLANETA SPORT: Izveo kidnapovanje sa ženom i švalerkom
Foto: Jevtic

Ljubavni trougao na suđenju

OTMICA ŽENE VLASNIKA PLANETA SPORT: Izveo kidnapovanje sa ženom i švalerkom

Crna Hronika -
Biljana Vrcelj priznala pred mužem da je bila u vezi sa prvooptuženim Slobodanom Stojkovićem. Njen iskaz u sudnici slušala i Stojkovićeva supruga

BEOGRAD - Slobodan Stojković, koji je ranije pred Višim sudom priznao da je organizovao otmicu Svetlane Bošković, supruge vlasnika „Planeta sporta“, kao pomagače je angažovao suprugu Jelenu, ali i ljubavnicu Biljanu Vrcelj.Neobična odluka otmičara juče je razotkrivena pošto je njihov odnos obelodanila ljubavnica Biljana Vrcelj, i to pred svojim suprugom, koji se sedeo u publici.Nedostajao joj seks- Slobodana sam upoznala preko interneta, oko godinu i po pre otmice. To je bilo samo zbog seksualnih odnosa, jer mi je seks nedostajao u životu. Zato sam i kontaktirala s njim i naš odnos prerastao je u neobaveznu vezu. Viđali smo se nekad svaki dan, a nekad dva do tri puta nedeljno, zavisno od potreba - ispričala je mrtva hladna pred ljubavnikom, njegovom suprugom i svojim mužem Biljana Vrcelj.Prema navodima optužnice, Biljana, koja je bila zaposlena u „Planeta sportu“, tipovala je Svetlanu Bošković, koju su Slobodan Stojković i Aleksandar Janković kidnapovali 13. februara prošle godine, a Jelena Stojković je pomagala da ih policija ne otkrije dok su žrtvu iz Beograda u gepeku vozili do Prnjavora.- Slobodan mi je rekao da ima troje dece i suprugu. Nju nikad nisam upoznala, jednom sam je videla kad smo on i ja stajali na ulici, a ona je prošla automobilom. Tada mi ju je pokazao - otkrila je detalje Biljana Vrcelj, tvrdeći da o otmici nikad nisu razgovarali, niti je ona znala da će se to dogoditi.Supruga organizatora potvrdila je da je znala da postoji Biljana, ali kao Slobodanova drugarica iz detinjstva.- Pokazao mi je njenu sliku na Fejsbuku. Rekao mi je da mu je to drugarica iz detinjstva, koju nije video 20 godina - rekla je juče u sudnici Jelena Stojković, koja je uzdisala i odmahivala glavom dok je Biljana Vrcelj govorila o odnosu s njenim suprugom.Puštena iz pritvoraNa kraju jučerašnjeg suđenja sudsko veće odlučilo je da ukine pritvor Biljani Vrcelj. Ona je počela da plače, a suprug, koji joj je, sudeći po reakciji, oprostio neverstvo, prvi ju je zagrlio. Prevaru je suprugu izgleda oprostila i optužena Jelena Stojković, jedina koja je do juče bila na slobodi.Sudijo, mogu li u posetu svome mužu - pitala je ona na kraju suđenja.

Janković čuvao žrtvuUBEĐIVAO SAM JE DA JE NEĆEMO POVREDITIOptuženi Aleksandar Janković, jedini učesnik otmice Svetlane Bošković koji nije bio akter španske sapunice, juče je detaljno opisao kako je Stojković skovao plan i na koji način su presreli ženu, uvukli je automobil i odvezli u vikendicu u Prnjavoru.U toj kući sedeo sam i razgovarao s njom. Plakala je i plašila se da ćemo je ubiti, ali sam je ubeđivao da neće biti povređena i da će se sve brzo završiti - rekao je Janković i objasnio da su u kući bili sve dok nije upala policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja