TRAGEDIJA KOD KUČEVA: Bračni par zalutao u šumi pa se smrzli
Foto: Reuters

Prečicom krenuli kod rođaka

TRAGEDIJA KOD KUČEVA: Bračni par zalutao u šumi pa se smrzli

Crna Hronika -
Njih je u subotu, pronašao meštanin Neresnice, koji je otišao u šumu po drva, i odmah o tome obavestio policiju. Uviđajem je utvrđeno da na telima supružnika nije bilo tragova nasilja već da je smrt nastupila kao posledica smrzavanja

KUČEVO - Supružnici Živojin B. (73) i Anče V. (59) iz Neresnice kod Kučeva pronađeni su mrtvi u šumi, nedaleko od naselje Bukovska u kučevačkoj opštini.

Njih je u subotu, oko 14, pronašao meštanin Neresnice, koji je otišao u šumu po drva, i odmah o tome obavestio policiju.Živojin B. (73) i Anče V. (59) stradali kod Kučeva.

Na lice mesta došla je lekarska ekipa Doma zdravlja Kučevo i policijska patrola, koja je izvršila uviđaj. Od strane mrtvozornika utvrđeno je da na leševima nije bilo tragova nasilja, već da je smrt nastupila kao posledica smrzavanja.

Kako se i kada nesretni bračni par našao u šumi, zasad nije poznato.

Pretpostavlja se da su, pre izvesnog vremena kada je u Srbiji naglo zahladnelo, iz svog sela krenuli prečicom kroz šumu za Bukovsku, kod rođaka i prijatelja. Međutim, najverovatnije su zalutali, pa su noć dočekali u šumi, gde su od iscrpljenosti zaspali, a kasnije, usled srmzavanja, preminuli.

( Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track