OTAC I SIN DO SMRTI TUKLI MAJČINOG LJUBAVNIKA: Nezapamćen zločin potresao Belu Palanku
Foto: Nebojša Mandić

Brutalno

OTAC I SIN DO SMRTI TUKLI MAJČINOG LJUBAVNIKA: Nezapamćen zločin potresao Belu Palanku

Crna Hronika -
Ljubomora: Miodragu Đoriću smetalo to što se Dejan Dimitrijević viđao sa njegovom bivšom suprugom. U zločinu mu pomogao sin Nikola

BELA PALANKA - Miodrag Đorić (44) iz Bele Palanke, njegov sin Nikola (22) i njihovi prijatelji A. T. (22) iz Kuršumlije i I. S. (37) iz okoline Merošine uhapšeni su zbog sumnje da su na svirep način usmrtili Dejana Dimitrijevića (45) u njegovoj kući u Beloj Palanci.Oni su u subotu oko ponoći na prevaru ušli u dom Dimitrijevića, vezali njegovu suprugu Dušicu, a zatim Dejana tukli do smrti. Motiv zločina, po svemu sudeći, jeste Đorićeva ljubomora, koji Dimitrijeviću nije mogao da oprosti što se viđa s njegovom bivšom suprugom.Maskirali se ženskim čarapamaKako saznajemo, otac i sin su angažovali A. T. i I. S. da im pomognu u prepadu na Dimitrijevića.- Ova četvorica su, maskirana ženskim čarapama, zakucala na Dimitrijevićeva vrata i predstavili se kao detektivi privatne agencije za obezbeđenje. Dejanova supruga im je otvorila, a oni su je odmah zaskočili, vezali je i zatvorili u sobu. Zatim su napali njenog supruga i takođe ga vezali. Onda su počeli da ga tuku pesnicama i nogama, psujući ga i vređajući ga. Kad je čovek izgubio svest, pobegli su iz kuće. Žena je uspela da se oslobodi i pozove policiju. Teško pretučeni čovek prebačen je u bolnicu, ali je ubrzo podlegao povredama - objašnjava za Kurir izvor iz istrage.Odmah je počela potera za napadačima, pa je policija u blizini niškog sela Prosek pronašla parkirani sivi BMW, u kojem je na sedištu vozača sedeo osumnjičeni Nikola Đorić. Uhvaćeni na autobuskoj staniciU kolima je pronađen pištolj i torba sa ženskim čarapama, koje su napadači koristili kao fantomke, plastične rukavice i selotejp trakom s tragovima krvi.- Pronađena je i okrvavljena odeća koju su napadači nosili. Kad ga je policija suočila sa ovim dokazima, mlađi Đorić je priznao delo i kazao da je nakon zločina oca odvezao kući, a saučesnike na autobusku stanicu u Niš - otkriva naš sagovornik.Niška policija odmah je krenula u poteru i A. T. i I. S. pronašla u blizini Apelacionog suda. Nekoliko sati kasnije, u Beloj Palanci uhapšen je i Miodrag Đorić. Svi osumnjičeni predati su pirotskoj policiji.

Brani ihBABA: NISU KRIVIMiodragova baba Stankija kaže da njen unuk i praunuk nisu krivi.- Moj unuk Miodrag je najpošteniji čovek u Beloj Palanci. Njega je žena napustila pre sedam godina i od tada ga ne interesuje. Moj unuk je takođe dobar i miran momak. Studira i svi se ponosimo njime. Oni nisu mogli tako nešto da urade - kaže Stankija.Pravdali se u policijiNISU ZNALI DA SU UBILI ŽRTVUKako saznajemo, osumnjičeni su tvrdili da nisu imali nameru da ubiju Dimitrijevića.- Iznenadili su se kad su saznali da je podlegao povredama. Tvrdili su da im nije bila namera da ga ubiju, već da se tuča otela kontroli - kažu naši sagovornici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track