UBISTVO U BELOJ PALANCI Supruga Dušica: Slušala sam krike, ali nisam mogla da se pomerim!
Foto: Sasa Urosev

Dušici Dimitrijević nasmrt pretukli muža

UBISTVO U BELOJ PALANCI Supruga Dušica: Slušala sam krike, ali nisam mogla da se pomerim!

Crna Hronika -
Utrčala sam u sobu i videla Dejana na podu u lokvi krvi. Krkljao je, lice mu je bilo unakaženo, kaže supruga ubijenog Dejana Dimitrijevića (46)

BELA PALANKA - Četvorici osumnjičenih za ubistvo Dejana Dimitrijevića (46) određen je pritvor od 30 dana. Prvoosumnjičeni Miodrag Đorić (44), kako saznajemo, priznao je zločin, rekavši da je to učinio jer se žrtva tajno viđala s njegovom bivšom suprugom Marinom.Pored Đorića, uhapšen je njegov sin Nikola (22) i njegovi drugovi A. T. (23) iz Kuršumlije i I. S. (38) iz Aleksandrova kod Merošine, radnici agencije za obezbeđenje. Dimitrijević je ubijen u subotu oko ponoći u svojoj kući, u kojoj je bila i njegova supruga Dušica (44).Vezali je u krevetu- Dejan je s prijateljem sedeo skoro do ponoći. Ja sam se povukla u drugu sobu da spavam. Čula sam kad je gost otišao, a nedugo potom neko je otvorio vrata. Trojica maskiranih banula su u moju sobu! Zaskočili su me u krevetu i stavili mi neku masku na lice, valjda da me opiju. Potom su mi stavili traku preko usta i vezali ruke i noge. Počela sam da zapomažem, a jedan od njih počeo je da me udara šipkom - kaže Dimitrijevićeva supruga Dušica, i dalje u šoku zbog gubitka muža.Napadači su potom prešli u drugu sobu i napali Dimitrijevića. Vezali su ga, bacili na pod i počeli nemilosrdno da ga udaraju pesnicama i šipkom i šutiraju.- Slušala sam njegove stravične krike i zapomaganje. Tukli su ga kao zveri, psovali i vređali... Ja nisam mogla da se pomerim kako bih pokušala da mu pomognem. Onda sam nekako uspela da skinem traku... Utrčala sam u sobu i videla mog Dejana na podu u lokvi krvi. Krkljao je, lice mu je bilo unakaženo. Zidovi su bili isprskani krvlju... Oni su već bili otišli - kaže potresena žena, dodajući da je odmah pozvala komšinicu i zeta.Dimitrijevićev zet Dragan Živković kaže da je odmah svima bilo jasno ko je izvršio zločin.- Policija je pronašla tragove, videli smo da su u komšijskom dvorištu, ispred šupe, čekali da Dejanov prijatelj ode, a potom presekli žičanu ogradu i utrčali u dvorište i kuću. Policija ih je već ujutru sve pohvatala - kaže Živković.Dokazi u kolimaKako je utvrđeno, napadači su se dovezli sivim BMW, koji je vozio Nikola Đorić.- On je ostao pred kućom da stražari, a ostali su upali unutra. Nakon zločina su noževe, šipke, fantomke, gasni pištolj, rukavice i selotejp ubacili u BMW, kojim je mlađi Đorić krenuo ka Nišu. Njegov otac je u međuvremenu mirno otišao kući - kaže naš izvor iz istrage.

Preplašena supruga ubice o žrtviNISAM BILA U TAJNOJ VEZI S DEJANOMMarina Đorić, Miodragova supruga, tvrdi da nije bila u ljubavnoj vezi sa ubijenim Dimitrijevićem.- Mića je mene i sinove izbacio iz kuće još 2008. Vratila sam se u kuću roditelja i uz njihovu pomoć odgajila decu. Za sve ove godine nije mi dao razvod. Bio je opsednut mnome. Jednom me je u prodavnici tukao jer je mislio da sam u vezi s Dejanom, a naše porodice bile su samo kućni prijatelji i ništa više. Ipak, on je imao fiks-ideju. Često mi je govorio kako ima snimak na kome Dejan i ja vodimo ljubav, ali to nikad nije pokazao. Bio je patološki ljubomoran - kaže Marina Đorić, supruga ubice.TragedijaUMESTO SVADBE - SAHRANADejan Dimitrijević sahranjen je juče na belopalanačkom groblju.- Planirali smo da 2. maja pravimo svadbu ćerki, a 15. maja punoletstvo sinu. Dočekali smo sahranu... Deca, srećom, te večeri nisu bila kod kuće. Mom sinu je pozlilo kad je saznao šta se dogodilo i prebačen je u bolnicu - kaže majka Dušica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track