SUPERBAKA: Starica (82) ugrizla pa isprebijala silovatelja štapom!
Foto: Dragan Kadić

Nesvakidašnji događaj kod Negotina

SUPERBAKA: Starica (82) ugrizla pa isprebijala silovatelja štapom!

Crna Hronika -
Milka N. iz sela Mokranja ugrizla i štapom udarila manijaka koji se u toku noći ušunjao u njen krevet i počeo da je dodiruje

NEGOTIN - Milka N. (82) iz sela Mokranja kod Negotina pretukla je nepoznatog muškarca koji je tokom noći upao u njenu kuću i pokušao da je siluje.Drama se odigrala u nedelju u četiri sata ujutru, kad se napasnik ušunjao u staričinu postelju i počeo da je dodiruje.Pobegao prema reci- Starica, iako bunovna, kako je rekla, reagovala je instinktivno, zgrabila napadača zubima za ruku i snažno ga ugrizla. Napasnik je od bola jauknuo i poskočio, a baka Milka je uhvatila štap koji je joj stajao pored kreveta, ne običan za poštapanje, već čvornovatu motku. Njime je raspalila manijaka po glavi i počela da doziva upomoć. Iznenađen njenim otporom, napasnik je istrčao iz kuće i udaljio se putem prema obližnjoj reci - objašnjava za Kurir izvor iz istrage, i dodaje da je starica posle prijave policiji odvedena na medicinski pregled.Meštani sela Mokranja uznemireni su zbog onog što se dogodilo i nadaju se da će policija što pre otkriti ko je napadač.- Svaka čast Milki kako je uspela da se odbrani. Jadnica, živi sama, a ne može da se kreće bez štapa. Malo je i senilna, i zato smo svi još više u čudu kako je uspela da pretuče i otera silovatelja. Svi u selu govore o tome, pogotovo što se nedavno isto dogodilo u drugom selu kod Negotina - kaže komšinica baba Milke.Negotinska policija traga za napadačem.Nije serijski napasnik- Ne radi se ni o kakvom serijskom napasniku, pošto neki ovaj događaj povezuju sa slučajem od pre četiri meseca, kad je u okolini Negotina takođe napadnuta žena starija od 80 godina. Policija je otkrila da je napadač bio S. D. koji je brzo uhapšen i od tada je u zatvoru - rekao je za Kurir viši javni tužilac u Negotinu Zoran Antić.

NemaštinaŽIVI BEZ STRUJE I VODEIako je Mokranje selo gastarbajtera, baba Milka nije bogata. Reč je o sirotici koja živi u komšijskoj straćari bez struje i vode. Pomaže je ćerka, koja živi u varoši pored Dunava, i kod koje je donedavno bila.

IstragaDVOJICA OSUMNJIČENIHIzvor Kurira kaže da policija ima dvojicu osumnjičenih.- Jedan je pečalbar iz okoline, a drugi je već osuđivan. Međutim, dokaza zasad nema. Jedna od potvrda bile bi povrede na glavi i ugriz na ruci, ali nije potvrđeno da osumnjičeni to imaju - navodi izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track