FATALNA PIJANKA: Zajedno se napili, pa domaćina prebili!
Foto: Saša Urošev

Smrt na periferiji Kikinde

FATALNA PIJANKA: Zajedno se napili, pa domaćina prebili!

Crna Hronika -
Tibor Tot (53) iz Kikinde, preminuo nakon opijanja sa Zoltanom F. (49) i Miklošem P.(52) koji su ga istukli i ostavili da leži na krevetu. Krv iz povređenog nosa i usana ugušila nesrećnog čoveka

KIKINDA - Tibor Tot (53) iz Kikinde, umro je nakon pijanke sa sugrađanima Zoltanom F.(49) i Miklošem P.(52) koji su ga istukli i ostavili da leži na krevetu. Krv iz povređenog nosa i usana, Tibora je ugušila. To je potvrdila obdukcija koja je obavljena u novosadskom Institutu za sudsku medicinu.

Tragedija se dogodila 8. aprila u Tiborovoj kući na periferiji Kikinde, u ulici Slobodanke Acigan. On, Zoltan i Mikloš pili su kobne noći. U jednom trenutku, izbila je svađa. Zoltan I Mikloš udarili su domaćina nekoliko puta u predelu glave. Okrvavljenog lica, smestili su Tibora u krevet i ostavili da leži. Utvrđeno je da se ugušio od krvi koja mu se slivala iz nosa i usana ­ saznao je Kurir od izvora bliskog istrazi.

Policija je po odobrenju tužioca 10. aprila uhapsila Zoltana F. i Mikloša P. zbog sumnje da su počinili krivično delo ubistvo iz nehata. Određen im je pritvor do 30 dana.

Supruga nastradalog čoveka , Ruženka Tot (42) kaže da je tek narednog jutra primetila da je Tibor umro.- U trenutku incidenta, bila sam u kupatilu. Nisam videla šta se desilo­ nemoćno širi ruke i nastavlja. Idućeg jutra primetila sam da su mu usta krvava, a lice modro. Kad sam shvatila da je mrtav, otišla sam do komšija . Pozvali smo policiju. Odmah su došli i skoro celog dana obavljali uviđaj.

Zoltan F. je i ranije dolazio kod nas. Nekoliko puta je tukao Tibora. I mene je jednom udario. Nisam smela da mu se suprotstavim jer je bio jači ­ispričala je Ruženka.

Tibor Tot je sahranjen u ponedeljak. Komšije kažu da je bio slabašne konstitucije i sklon konzumiranju alkohola. Potvrđuju da su se Tiborova prethodna opijanja sa drugarima u njegovoj kući , završavala tako što bi on dobio batine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track