Najnovije vesti

OPLJAČKAN ČUME: Ukraden nakit vredan dva miliona iz sefa svedoka saradnika!
Foto: Nemanja Pancic

Buha prijavio krađu

OPLJAČKAN ČUME: Ukraden nakit vredan dva miliona iz sefa svedoka saradnika!

Crna Hronika
Policija je po prijavi odmah došla u kuću u Surčinu, u kojoj je svedok-saradnik u kućnom pritvoru

BEOGRAD - Ljubiša Buha Čume prijavio je danas policiji da mu je obijen i opljačkan sef u porodičnoj kući dok je bio u pritvoru! Kako Kurir nezvanično saznaje, iz sefa je nestao skupoceni zlatni nakit.

 

- Policija je po prijavi odmah došla u kuću u Surčinu, u kojoj je svedok-saradnik u kućnom pritvoru. Obavljen je uviđaj, uzeti su otisci prstiju sa mesta zločina i obavljen je razgovor sa Buhom - kaže izvor iz istrage.

Ljubiša Buha Čume navodno je u razgovoru sa policijom izjavio da je tek danas primetio da je sef obijen, iako je iz Centralnog zatvora u kućni pritvor prebačen 3. aprila.

Podsetimo, prvi svedok-saradnik u istoriji srpskog pravosuđa uhapšen je 16. novembra prošle godine zbog sumnje da je osam dana ranije u svojoj kući fizički napao suprugu Ivanu i dvojicu policajaca iz njenog obezbeđenja. Posle sklapanja sporazuma sa Trećim osnovnim tužilaštvom i priznanja krivice, sud je doneo presudu kojom je osuđen na godinu dana zatvora. Istog dana je iz Centralnog zatvora prebačen u kućni pritvor.

Komšije svedoka-saradnika Ljubiše Buhe Čumeta tvrde da ništa neobično nisu primetile i da o pljački ne znaju ništa. Ispred Buhine kuće u Surčinu bio je parkiran policijski automobil. Buha nije odgovarao na pozive Kurira.

J. Spasić - N. Gavrilov

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...