HOROR U CENTRU BG: Krenula je ka šanku, a on je počeo da puca. Zgrabio sam dete i izleteo iz kafića

Neuzvraćena ljubav: Ubistvo i samoubistvo u Strahinjića Bana

HOROR U CENTRU BG: Krenula je ka šanku, a on je počeo da puca. Zgrabio sam dete i izleteo iz kafića

Crna Hronika -
Pomračeni um: Goran Milovanović (50) izrešetao bivšu devojku Slavicu Rakulj (49) jer nije htela da mu se vrati, a potom se ubio. Milovanoviću bila izrečena zabrana prilaska Slavici, ali ju je on ipak proganjao

BEOGRAD - Goran Milovanović (50) ubio je juče hicima iz pištolja Slavicu Rakulj (49), konobaricu i menadžerku u kafiću „Frači“ u centru Beograda, a potom izvršio samoubistvo. Pretpostavlja se da je motiv zločina neuzvraćena ljubav i ljubomora.Kako saznajemo, Goran i Slavica su navodno godinu dana bili u ljubavnoj vezi, a on je juče oko 10 časova došao u kafić „Frači“ u Ulici Strahinjića Bana kako bi je zamolio da se pomire, jer su nedavno raskinuli. Milovanoviću je, inače, bila izrečena mera zabrane prilaska Slavici.Drama u kafiću- Sedeo je u kafiću skoro dva sata zajedno sa Slavicom. Kad je ona ustala sa stolice i krenula ka šanku, Goran je rekao: „Slavice, ne mogu da živim bez tebe!“ Potom je izvadio pištolj i osuo paljbu na nesrećnu ženu. Četiri metka pogodila su je u leđa, a onda je pala. Pomahnitali nasilnik potom je uperio pištolj i u šankera - kaže izvor Kurira.Napadač je nameravao da puca i u njega, ali mu se iznenada metak zaglavio u cevi.- Šanker je bacio stolicu na Gorana i tako se spasao. Goran se tada pogurao sa šankerom i tom prilikom mu povredio ruku. Nasilnik je ponovo uspeo da osposobi oružje, da bi potom pucao sebi u glavu. Ko zna šta bi bilo da se ubici nije zaglavio metak, ubio bi i šankera, a ko zna ko bi još nastradao ni kriv ni dužan - kaže izvor Kurira iz istrage.Na lice mesta ubrzo su stigli policija i ekipe Hitne pomoći.- Slavica je ležala u lokvi krvi, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Ni jednom ni drugom spasa nije bilo, podlegli su povredama na licu mesta. Pored Milovanovića stajao je pištolj iz kojeg je počinio zločin - kaže naš sagovornik.Dete gledalo zločinOčevici tragedije nisu mogli da veruju šta su proživeli.- Sedeo sam sa ćerkicom u kafiću, a Slavica je bila za stolom s tim čovekom. Krenula je ka šanku, a on je počeo da puca. Zgrabio sam dete i izleteo iz kafića - kroz suze nam je ispričao jedan od gostiju kafića „Frači“.On je dodao da Slavicu poznaje desetak godina i da nije znao da je imala problema s Goranom.

Majka ostala sama...  Slavičina kuća
Majka ostala sama... Slavičina kuća

TRAGEDIJA SUSEDA Ubica i žrtva se znali još od detinjstva KOMŠIJA: PLANIRAO JE UBISTVOGoran je Slavicu planski ubio, stalno ju je proganjao i maltretirao. On je običan idiot i kriminalac, oduvek je bio problematičan. Svi se znamo od detinjstva, Slavica je s njim išla u istu školu - kazao je Slavičin komšija i dodao:- Goran je stalno dolazio ovde, kod komšije, odakle je vrebao Slavicu. Ubio ju je zbog neuzvraćene ljubavi i potpuno sam siguran da je s namerom da je ubije otišao u kafić jer niko normalan ne ide u kafe s pištoljem.Kaže i da je ubica iz dva propala braka imao sina i ćerku, a ostavio je iza sebe i unuke.Goran je s majkom živeo u istom dvorištu, u odvojenim kućama, a nedaleko odatle Slavica je živela s majkom, nije se udavala, ni imala dece.(N. G.)

Prijavljivala nasilnikaŽALILA SE NA GORANASlavica je nekoliko puta išla u policiju i žalila se na Gorana zbog toga što ju je proganjao - kaže naš izvor.

Majka ubiceDOSTA MI JE PROBLEMA I BEZ VASMajku Gorana Milovanovića zatekli smo ispred kuće.- Dosta je meni problema i bez vas - rekla je majka i ušla u kuću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track