SAMOUBISTVO U CENTRU GRADA: Žena se ubila skokom s bolnice Sveti Sava
Foto: marina Lopicici

Momentalna smrt

SAMOUBISTVO U CENTRU GRADA: Žena se ubila skokom s bolnice Sveti Sava

Crna Hronika -
Prema rečima očevidaca, nesrećna starica se bacila kroz prozor i pala na trotoar na strani bolničke zgrade koja gleda na Savski trg, preko puta Železničke stanice

BEOGRAD - Žena (84), za koju se pretpostavlja da je pacijentkinja bolnice „Sveti Sava“ u Beogradu, izvršila je samoubistvo u utorak u 19.20 sati skočivši s trećeg sprata ove ustanove.

Prema rečima očevidaca, nesrećna starica se bacila kroz prozor i pala na trotoar na strani bolničke zgrade koja gleda na Savski trg, preko puta Železničke stanice. Od zadobijenih teških povreda preminula je na licu mesta.

- Udarac nisam čula, ali sam saznala da se žena ubila kad sam videla da su se ispred bolnice okupili prolaznici i radnici iz bolničke apoteke „Sveti Sava“, ispred koje je telo ležalo. Starica je ležala otkrivena sve dok nije došla Hitna pomoć i konstatovala smrt - rekla je radnica u obližnjoj prodavnici.U policiji su sinoć potvrdili da je u 19.25 sati zatečeno telo nepoznate žene ispred bolnice „Sveti Sava“ i da se radi na utvrđivanju njenog identiteta. Iz bolnice sinoć nisu želeli da daju bilo kakve informacije u vezi s ovim tragičnim slučajem. Inače, na trećem spratu bolnice nalaze se služba fizikalne medicine, poluintenzivna nega i dnevna bolnica.

A. S. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track