Kraljica silikona uhapšena zbog otmice!
Foto: Nemanja Kostić

Starleta Tijana Đuričić iza rešetaka

Kraljica silikona uhapšena zbog otmice!

Crna Hronika -
Starleta se sumnjiči da je sa troje prijatelja kidnapovala, brutalno pretukla i maltretirala Jelenu M. i ukrala joj oko 50 evra, mobilne telefone i zlatni lančić

BEOGRAD - „Kraljica silikona“ Tijana Đuričić (25) uhapšena je u utorak uveče zbog sumnje da je 5. marta otela i brutalno pretukla Jelenu M. Osim Tijane, uhapšena je i rođena sestra otete devojke Tanja M., kao i Goran B. i Ljubiša P.- Hvala bogu da su ih konačno uhapsili! Otkako se sve to dogodilo, krijem se kao da dugujem nekome nešto. Psihički ne mogu da dođem sebi i još se plašim - kaže sa olakšanjem za Kurir Jelena M.Iživljavali se satima„Kraljici silikona“ i njenim prijateljima na teret se stavlja da su namamili Jelenu da dođe u Tijaninu kuću u Mirijevu, vezali je, tukli i držali zatočenu sve dok nije uspela sama da pobegne. Od otete devojke uzeli su oko 50 evra, 3.500 dinara, dva mobilna telefona i zlatan lančić.- Oni su pokušali da me ubiju - ističe Jelena M. za Kurir.Devojka, koja je preživela pravi pakao, kaže da je starleta maltretirala zbog toga što je sumnjala da joj je Jelena hakovala profil na Fejsbuku.- Pozvala me je da dođem da uzmem neku svoju garderobu. Međutim, čim mi je otvorila vrata, dva muškarca su me ubacila u kuću. Zalepili su mi usta i glavu trakom, bacili me na pod i kanapom vezali ruke. Momci su me šutirali i stavljali mi nož pod grlo, a Tijana me je šišala, nazivala ološem, pljuvala i pretila da neću izaći živa iz kuće - priseća se kobne noći žrtva bahate silikonke.Kako navodi, jedan od dvojice momaka čak joj je zapretio da će užarenu dršku od metle da joj gurne u međunožje.- Polomio je metlu, ali Tijana mu je rekla da je dosta maltretiranja za taj dan i da me ostave do sutra - kaže Jelena M.

I sestra je mučilaTroje otmičara, među kojima je bila i Jelenina rođena sestra Tanja, tada je izašlo iz kuće.- Sa Tanjom ne govorim od detinjstva, ona je govorila te večeri da mi treba iščupati srce. Kada su otišli, uspela sam nekako da se odvežem i pobegnem - objašnjava Jelena M.Koliko je dugo trajalo maltretiranje, kaže, ne može da proceni.- Ni sama ne mogu tačno da kažem koliko je sve trajalo. Bila sam potpuno izgubljena. Zahvaljujući prijatelju, koji mi je pomogao, otišla sam i sve prijavila policiji - ispričala je žrtva četvoro kidnapera.

IstragaPRIVEDENI KOD TUŽIOCATijana Đuričić i troje njenih prijatelja, kako Kurir nezvanično saznaje, privedeni su juče na saslušanje u Više tužilaštvo. „Kraljica silikona“ ranije je za medije izjavila da je sukob sa Jelenom M. njena lična stvar.- Nisam kriva, nisam joj ništa uradila. Znam da mi je hakovala profil na Fejsbuku i nismo u dobrim odnosima. Znam da je povređena. Ako tvrdi da sam to ja uradila, neka bude da jesam - rekla je starleta.

PlastikaKO JE TIJANA ĐURIČIĆĐuričićeva je u javnosti poznata kao „kraljica silikona“. Prvu operaciju imala je sa 18 godina i tad je operisala usne. Do sada je imala najmanje šest intervencija na koje je potrošila 10.000 evra, ali tu ne namerava i da se zaustavi. Govorila je da bi volela da se bavi modelingom, a da joj je hobi padobranstvo. (Z. N.)

Voli pažnju medija / Tijanini ispadiDecembar 2013 - Mediji su je uslikali u jednom noćnom klubu, a šokirala je javnost izgledom i brojnim plastičnim operacijama, od jagodica, usana, nosa, grudi i zadnjiceApril 2014 - Tijana Đuričić osuđena je pred Prekršajnim sudom na novčanu kaznu od 40.000 dinara zbog bavljenja prostitucijom. Svedok je tad ispričao da je preko agencije angažovao devojku kojoj je za uslugu nazvanu „oral plus klasik“ platio 200 evraApril 2014 - Na Tijaninom Fejsbuku njen prijatelj je objavio da je ona teško povređena u saobraćajnoj nesreći. „Silikonska kraljica“ je ubrzo negirala da je imala sudar i rekla da joj je neko ukrao mobilni telefon i njenim prijateljima poslao poruku da je povređenaApril 2015 - Đuričićeva je u medijima izjavila da ju je napao telohranitelj kojeg je nedavno otpustila jer joj je izjavio ljubav. Starleta je zbog tog slučaja saslušana u policiji, a u incidentu nije bila povređenaU medijima se pojavljivala priča da je u vezi sa kontroverznim Kristijanom Golubovićem, ali je on to u više navrata demantovao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja