UZ POLICIJSKE POČASTI: Sutra sahrana ubijenog policajca Dragana Đurića
Foto: AP

Teroristički napad u Zvorniku

UZ POLICIJSKE POČASTI: Sutra sahrana ubijenog policajca Dragana Đurića

Crna Hronika -
Đurić će biti sahranjen u sredu na groblju Karakaj u Zvorniku

ZVORNIK - Dragan Đurić, pripadnik MUP-a Republike Srpske, koji je ubijen u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku, biće sahranjen u sredu uz najviše policijske počasti na groblju Karakaj u Zvorniku, rečeno je u MUP-u Republike Srpske.

Dragan Đurić rođen je 17. novembra 1967. godine u Banovićima. Bio je nastanjen u naselju Ulice u Zvorniku. Pripadnik MUP-a Srpske bio je od 7. aprila 1994. godine.

Đurićevog oca Nikolu početkom rata ubili su pripadnici tzv. Armije BiH u banovićkom selu Željova, odakle su poreklom, ali za taj zločin još niko nije odgovarao, rekli su meštani i rodbina ubijenog policajca. Majka ubijenog policajca danas živi u Zvorniku, gde su Đurići izbegli u toku rata.

U terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku, koji je sinoć izvršio Nerdin Ibrić (24) iz Sapne, ubijen je policajac Dragan Đurić, dok su ranjeni policajci Željko Gajić i Stevo Milovanović.

Napadač je likvidiran prilikom razmene vatre.Napadač je, uz poklič "Alahu ekber", oko 19.00 časova upao u prostorije policijske stanice i odmah počeo da puca iz automatske puške.

( Nezavisne)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja