REAGOVANJE SPLAVA NA DA VINČINE OPTUŽBE: Tužićemo Vesnu za neistine!
Foto: Damir Dervisagic

Incident

REAGOVANJE SPLAVA NA DA VINČINE OPTUŽBE: Tužićemo Vesnu za neistine!

Crna Hronika -
Apsolutna je neistina da je bilo ko sa našeg splava "preskočio" na njen brod i namerno izazvao požar, naveli su iz obližnjeg kluba

BEOGRAD - Povodom optužbi Vesne Da Vinče da je na njen splav bacio molotovljev koktel neko sa obližnjeg splava, reagovao je menadžment tog kluba.

"Ovim putem želimo da demantujemo neistinite izjave Vesne Jugović koje su prenete u medijima. Apsolutna je neistina da je bilo ko sa našeg splava "preskočio" na njen brod i namerno izazvao požar. Na našem splavu postoji 24-časovno obezbeđenje koje je ovim povodom i dalo izjave istražnim organima. Zabrinuti smo zbog učestalih verbalnih napada od strane Vesne Jugović, i iskoristićemo sva pravna i zakonska sredstva kako bismo se od istih zaštitili", navodi se u saopštenju.

Podsetimo, na splav poznate novinarke i vlasnice agencije "Miss Yu" bačen je molotovljev koktel, koji je izazvao materijalnu štetu.

Nepoznati muškarac upao je oko pet sati ujutru na splav, razbio prozor i ubacio tri molotovljeva koktela. Iako su vatrogasci ubrzo izašli na teren, sami muzičari su već uspeli da ugase vatru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track