MLADIĆ (16) SE OBESIO U KUĆI: Sine, zašto mi bar poruku nisi ostavio?

Očajna majka

MLADIĆ (16) SE OBESIO U KUĆI: Sine, zašto mi bar poruku nisi ostavio?

Crna Hronika -
Odneo tajnu u grob: Otišao je i nikada neću saznati zašto je digao ruku na sebe, šta ga je mučilo, priča neutešna Dragica, majka pokojnog Miodraga Milosavljevića (16) iz Mladenovca

Mladenovac - Da je bar poruku ostavio da znam šta ga muči, da znam zašto je zauvek otišao - pitala se kroz suze Dragica, majka Miodraga Milosavljevića (16) iz Mladenovca, koji se u nedelju obesio u porodičnoj kući.Prijatelji i komšije kažu da je Miodrag bio učenik srednje ekonomske škole i da ne znaju šta je nesrećnog mladića nateralo na ovakav korak. Jedan od poznanika kaže da kad bi neko uzeo papir da napiše kakvo dete želi da ima, da bi napisao da je poput Miodraga.Momak za primer- Odrastao je pored mene. Divno dete, odličan učenik. Tog dana su im na ručku bili starija sestra, zet i baka. Posle ručka otišli su u Veliku Krsnu da voze baku kući, a Miodrag je ostao sam. Našao ga je otac obešenog - priča komšija drhtavim glasom i počinje da jeca.Komšija navodi da je Miodragova porodica časna, poštena i vredna i da su imali sasvim normalan život.- Miodragu ništa nije nedostajalo. Imao je divno detinjstvo. Niko ga ni na šta nije prisiljavao. Ne znam, evo noć i dan razmišljam šta bi mogao da bude uzrok, ali ne ide. Čak je i njegova majka pomenula da joj je žao što joj bar poruku nije ostavio kako bi znala šta ga je mučilo - kaže drhtavim glasom sagovornik Kurira.Drugi komšija ističe da je Miodrag bio uvek nasmejan i da je mnogo voleo životinje.

U dobrom društvu- Nema životinje koju on nije voleo, iz tog razloga otac mu je bezmalo napravio mini zoo-vrt u dvorištu. Njegovi roditelji imaju i dve starije ćerke - kaže komšija.Prema njegovim rečima, mladić je bio omiljen u njihovoj ulici i imao dosta drugara, koji su takođe dobri momci.- Miodrag je imao veliku slobodu kod roditelja i zaista nikome od nas ne može da padne na pamet šta mu se desilo - kazao je komšija koga smo sreli u blizini kuće Miodragovih roditelja.Podsetimo, Miodrag je pronađen mrtav u nedelju u 17. 45 sati u porodičnoj kući u Disovoj ulici u Mladenovcu. On će biti sahranjen danas.

Poruka na FejsbukuOSTAVI ME, NEĆE BOLETIMiodrag je na svom Fejsbuk profilu dan pred smrt objavio pesmu Branislava Baneta Mojičevića „Ostavi me, neće boleti“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track