JEZIVO: Ubio bivšu suprugu jer nije htela da mu se vrati
Foto: Zorana Jevtic

Strašan zločin u Lozoviku kod Velike Plane

JEZIVO: Ubio bivšu suprugu jer nije htela da mu se vrati

Crna Hronika -
Nakon što je usmrtio Jelenu Bogosavljević kod fudbalskog terena, Darko Bogosavljević pucao sebi u glavu iz lovačke puške

VELIKA PLANA - Darko Bogosavljević (34) iz sela Saraorci kod Velike Plane ubio je hicima iz lovačke puške bivšu suprugu Jelenu Bogosavljević (27) kod fudbalskog igrališta u Lozoviku, a potom pucao i sebi u glavu. Krvavi zločin dogodio se u noći između subote i nedelje oko ponoći, a pretpostavlja se da je ubistvu prethodila svađa između bivših supružnika.Jelena i Darko razveli su se u januaru, nakon čega se ona s maloletnom ćerkom iz Saraoraca vratila da živi s roditeljima u Lozovik.

Stravično... Čuvar naleteo na tela u mraku
Stravično... Čuvar naleteo na tela u mraku

Sačekao je u mraku- Darko je znao kad se i kojim putem njegova bivša žena vraća s posla. Ona je, kao sezonski radnik, radila u jednom selu. U povratku ju je presreo, a nakon svađe joj je pucao u glavu. Kad je video šta je uradio, na isti način je presudio i sebi - kaže izvor Kurira iz istrage, dodajući da Bogosavljević nije imao dozvolu za pušku.Tela je na putiću pored igrališta pronašao čuvar FK Udarnik Jovan Terzić.- Vraćao sam se biciklom kući i u mrklom mraku osetio sam da sam zakačio nešto. Pomislio sam da je reč o nekom pijancu, ali na sledećem koraku sam opet zakačio još nekog - priča Terzić.On u tom trenutku nije mogao ni da nasluti da je naleteo na dva tela.- Pretpostavio sam da je nešto strašno i otišao sam u policijsku stanicu. Nisam tada znao da je neko ubijen. Tamo sam zatekao Jeleninog oca Zorana i brata. Kada su čuli da pominjem tela, Jelenin otac je na sav glas zakukao: „To je moja Jelena!“ On je, mučenik, posumnjao da se nešto godilo jer je mu je ćerka kasnila s posla - kaže Terzić.Kurir je juče posetio porodicu ubijene devojke.

Zločinac... Darko Bogosavljević
Zločinac... Darko Bogosavljević

„Bićeš moja“- Moja dete ovo nije zaslužilo - jedva je uspeo da prozbori otac Zoran.Komšije ističu da ne može da se pomiri sa činjenicom da mu je ćerka ubijena.- Predosećao je šta će da se desi, ali mu se nije dalo da pomogne detetu. Kazao je da je Darko Jeleni često slao poruke u kojima je pisao: „Bićeš moja!“ - kaže komšinica.Jelenini rođaci ističu da je ona Darka napustila 28. januara ove godine jer nije mogla da izdrži maltretiranje.- Trpela je Draka jer ga je volela, ali više nije mogla da izdrži - kaže Dejan Lukić, rođak ubijene Jelene.

Jeziv prizorRAZNESENE GLAVENa mestu gde se dogodio jeziv zločin ostali su tragovi krvi i pramen Jelenine kose.- Čula sam svađu, a potom i pucnje, ali nisam ni slutila šta se dešava. Kažu da je Jeleni pucao u levu stranu glave, a da je sebi pucao u usta - kaže komšinica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track