TAJNA SOBE 129: Muškarac i žena ležali su mrtvi u lokvi krvi!
Foto: Dragan Kadić

Nezapamćen zločin u hotelu Stara Slavija

TAJNA SOBE 129: Muškarac i žena ležali su mrtvi u lokvi krvi!

Crna Hronika -
Slađan B. (49) presudio sebi i supruzi Danki B. (35). Ceo dan nisu izlazili iz sobe i nisu otvarali vrata, koja su bila zaključana, zaposleni u hotelu su reagovali i pozvali obezbeđenje, koje je nasilno ušlo unutra i zateklo užasan prizor

BEOGRAD - Slađan B. (49) i njegova supruga Danka B. (35) pronađeni su mrtvi sinoć oko 19 sati u sobi hotela „Stara Slavija“ na beogradskom trgu Slavija. Policija sumnja da je Slađan prvo usmrtio Danku pištoljem, a potom presudio sebi.Kako smo saznali, bračni par je juče ujutru iz Obrenovca došao u hotel i smestio se u sobu broj 129, iz koje je trebalo da izađu u 18 sati, ali pošto nisu otvarali vrata, osoblje hotela je posumnjalo da se nešto dogodilo.Zaključana vrata- Pošto ceo dan nisu izlazili iz sobe i nisu otvarali vrata, koja su bila zaključana, zaposleni u hotelu su reagovali i pozvali obezbeđenje, koje je nasilno ušlo unutra i zateklo užasan prizor. Muškarac i žena ležali su mrtvi u lokvi krvi, s ranama nanetim vatrenim oružjem, a pored njih je zatečen pištolj. Odmah je o svemu obaveštena policija, a ubrzo je došla i Hitna pomoć, koja je konstatovala njihovu smrt - rekao je izvor Kurira.Prema prvim saznanjima, policija smatra da je Slađan prvo usmrtio suprugu, posle čega je i sebi oduzeo život. Nezvanično, Slađan je odranije poznat policiji zbog nasilja u porodici, dok je, navodno, njegova supruga takođe imala problema sa zakonom zbog krađa.

- Policija je na mestu tragedije obavila uviđaj i prikupljaju se sve relevantne činjenice koje bi trebalo da rasvetle ovaj užasan zločin. Zasad nije poznato zbog čega je Slađan ubio suprugu, pa potom i sebe - kaže naš izvor.Bez komentaraZaposleni u hotelu sinoć su uglavnom izbegavali brojne novinarske ekipe koje su došle na mesto događaja i niko nije želeo da komentariše jezivi događaj. Iako su brojni policajci i inspektori u civilu „češljali“ hotel tokom uviđaja, neki od gostiju koje smo zatekli nisu previše obraćali pažnju na to i nisu bili raspoloženi za razgovor.

Istraga u toku... Uviđaj
Istraga u toku... Uviđaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja