SRPSKI MLADIĆ UBIJEN U KANADI: Nasilnici nožem iz čista mira izboli Luku (19)
Foto: Printskrin/Twitter

Ubistvu prethodilo maltretiranje

SRPSKI MLADIĆ UBIJEN U KANADI: Nasilnici nožem iz čista mira izboli Luku (19)

Crna Hronika -
Očevidac Borna Kazemnin ispričao je da je grupa tridesetogodišnjaka koji su iz čista mira počeli da maltretiraju Gordića, da bi ga nakon toga izboli nožem i ostavili na ulici

TORONTO - Luka Gordić, devetnaestogodišnji Srbin iz Barnabija u Kanadi preminuo je nakon što je nekoliko puta izboden nožem u nedelju uveče.Gordić se nalazio sa prijateljima u mestu Visler, gde je bio na odmoru.

Nesrećni mladić izboden je kada se vraćao iz noćnog kluba u hotel u kojem je boravio sa prijateljima. Mladić po imenu Borna Kazemnina video je čitav incident, i o tome svedočio u policiji.

On je naveo da je video grupu tridesetogodišnjaka koji su iz čista mira počeli da maltretiraju Gordića, da bi ga nakon toga izboli nožem i ostavili na ulici. Gordić je nakon napada prevezen u lokalnu bolnicu, gde je preminuo od zadobijenih povreda.

- Jednostavno su tražili razlog za tuču. Ljudi od tridesetak godina maltretiraju 18-godišnjaka, i onda ga ubiju. To je užasavajuće - izjavio je Kazemnina.

Policija je izdala saopštenje u kojem je navela da je "obavljeno nekoliko hapšenja neposredno nakon što je Gordić izboden".

Istraga je u toku.

U međuvremenu, društvene mreže preplavljene su izjavama saučešća Lukinoj porodici i prijateljima.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track