SPREČENA SPEKTAKULARNA PLJAČKA: Razbijena ozbiljna srpska kriminalna grupa u Zagrebu

Uhvaćeni na delu

SPREČENA SPEKTAKULARNA PLJAČKA: Razbijena ozbiljna srpska kriminalna grupa u Zagrebu

Crna Hronika -
Iako su hrvatski mediji danas izveštavali kako se današnja policijska racija u novozagrebačkom kvartu Siget dovodila u vezi s drogom, policija je u poslednji trenutak sprečila mnogo ozbiljnije kazneno delo

Petočlana balkanska banda koja je spremala oružani prepad na banku u Zagrebu pala je danas u ruke policije, svega nekoliko trenutaka pre same realizacije razbojništva, koje je moglo da ima i ozbiljne posledice.Iako su hrvatski mediji danas izveštavali kako se današnja policijska racija u novozagrebačkom kvartu Siget dovodila u vezi s drogom, policija je u poslednji trenutak sprečila mnogo ozbiljnije kazneno delo.

Reč je o organizovanoj grupi koja je mesecima pripremala više pljački, analizirajući pravce kretanja, nabavljajući oružje i automobile za begstvo.

Ilustracija foto: Wikipedia
Ilustracija foto: Wikipedia

Kada je već sve bilo spremno za pljačku, policajci su pohapsili članove ove bande – redom državljane Srbije i Crne Gore.

Prema dostupnim informacijama, policija je uspela da preseče komunikaciju ovih kriminalaca, a kod njih su pronađeni i nacrti banke koja je trebala da im bude meta.

(Telegram.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track