ZAMALO EKSPLOZIJA: Ostavili bombe pored autobuske stanice u Mataruškoj banji
Foto: Rojters

Pronašli građani

ZAMALO EKSPLOZIJA: Ostavili bombe pored autobuske stanice u Mataruškoj banji

Crna Hronika -
Moglo je da se dogodi da se neko nestručan povredi u slučaju da ih je uzeo, ali slučaj je prijavljen policiji u subotu uveče, policija ih je odmah obezbedila, sve dok nisu stigli pirotehničari koji su bombe odneli i uništili, istakao je načelnik Odeljenja za vanredne situacije

KRALJEVO - Dve ručne bombe, pronađne u kesi zatrpanoj do pola u rupi u zemlji kraj autobuske stanice u Mataruškoj Banji, izvađene su i uništene, potvrdio je agenciji Beta Radoica Kočović, načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Kraljevu.

Bombe su pronašli građani prošle subote uveče, a uništene su juče. Kočović kaže da je postojala opasnost da se neko od građana povredi.

"Moglo je da se dogodi da se neko nestručan povredi u slučaju da ih je uzeo, ali slučaj je prijavljen policiji u subotu uveče, policija ih je odmah obezbedila, sve dok nisu stigli pirotehničari koji su bombe odneli i uništili", rekao je on.

Kočović je dodao da bombe ostavljene u zemljanoj rupi pokraj kontejnera verovatno potiču sa nekih od ratišta širom bivše Jugoslavije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track