MANIJAK IZ POŽEGE: Žene po Valjevu odvlačio u podrum i terao na oralni seks
Foto: Shutterstock

Dolijao

MANIJAK IZ POŽEGE: Žene po Valjevu odvlačio u podrum i terao na oralni seks

Crna Hronika -
Branko M. (31) seksualno zlostavljao pet devojaka, napadao u podrumima i kućama

VALJEVO - K. M. (18) iz Valjeva, koju je Branko M. (31) iz Požege odvukao u podrum jedne zgrade u centru Valjeva i naterao na oralni seks, nije jedina žrtva ovog manijaka!Kako saznajemo, valjevska policija otkrila je da su još četiri žene bile na udaru čoveka koji je iz Požege dolazio u Valjevo da nađe žrtvu za seksualno napastvovanje. Najgore je prošla jedna žena iz valjevskog naselja Kolubara dva, kod koje je na prevaru ušao u stan i silovao je, dok su ostale žene uspele da pobegnu manijaku.Isti scenarioSkoro sve žene Branko M. je napastvovao po istom scenariju. Iz Požege je u Valjevo dolazio vozom i većina njegovih žrtava je iz najvećeg valjevskog naselja Kolubara dva, koje se nalazi u neposrednoj blizini glavne železničke stanice u Valjevu.

- Pokušavao je na prevaru da uđe u stanove u kojima su bile žene. Pozvonio bi na vrata i tražio čašu vode. Kada bi žene krenule po vodu, on bi poturio nogu na vrata da ne mogu da ih zatvore i uletao u stan za njima. Dve žene su uspele da se odbrane od njega tako što su počele da vrište, jedna je uspela da ga izgura, dok je jednu ženu silovao nakon što je na prevaru ušao u njen stan. Ona je na prepoznavanju u policijskoj stanici potvrdila da ju je Branko M. silovao - navode naši izvori bliski istrazi.Već osuđivanPored ove tri žene, da ne postane žrtva ovog manijaka za dlaku je izbegla šesnaestogodišnja devojčica iz naselja Kolubara dva. Nju je u jednom ulazu zgrade sačekao Branko M., uhvatio je za ruku i pokušao da je odvuče, međutim, devojčica je počela da vrišti i uspela je da se otrgne. Na meti manijaka bila je Valjevka K. M. (18), koju je, usred bela dana, odvukao u podrum zgrade u centru Valjeva i naterao na oralni seks.Kako saznajemo, Branko M. je već osuđivan zbog bludnih radnji.(S. S. S.)

Kako je uhvaćenZASEDA ZA SILOVATELJAValjevska policija je za kratko vreme uspela da uhapsi Branka M. pošto je po celom gradu napravila zasede jer je imala tačan opis osumnjičenog. On je uhapšen u blizini železničke stanice u Valjevu kada je, najverovatnije, došao opet u potragu za ženama koje je planirao da seksualno napastvuje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track