HAOS U PODGORICI: Crnogorac pretukao ženu, lekara i medicinskog  tehničara Hitne pomoći
Foto: Dragan Kadić

vozaču pretio nožem

HAOS U PODGORICI: Crnogorac pretukao ženu, lekara i medicinskog tehničara Hitne pomoći

Crna Hronika -
Miloša Vukašinovića podgorička policija tereti da je pijan i u agresivnom stanju najpre pretukao ženu, zatim lekara i tehničara Hitne pomoći, a onda nožem pretio vozaču pre nego što je uhapšen

PODOGORICA - Miloš Vukašinović iz Podgorice je uhapšen juče jer je fizički napao ekipu Hitne pomoći. On je nasrnuo na medicinsko osoblje u stanu roditelja njegove supruge u podgoričkom naselju Stari aerodrom.Njega je tog dana napustila supruga zbog porodičnih problema i otišla kod roditelja u stan. Nedugo nakon toga joj je pozlilo, pa su pozvali Hitnu pomoć. Kada su lekari stigli pojavio se i Miloš, koji je bio vidno uznemiren. Krenuo je da se obračunava sa suprugom kada ga je medicinsko osoblje opomenulo, nakon čega je on nasrnuo na njih.

Prvo je pesnicom udario medicinskog tehničara, a nakon toga je napao i doktorku. Kada su krenuli da beže, Vukašinović je izvadio nož i ušao u službeno vozilo. Tada je napao vozača, ali je odmah pobegao.

Lakše telesne povrede su zadobili lekar Hitne pomoći i medicinski tehničar.

O događaju je obaveštena i policija, koja je izašla na lice mesta i uzela izjave od svedoka i povređenih. Kako su saznali, Podgoričanin je bio pod dejstvom alkohola i veoma agresivan.

Miloš je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo i sproveden je u Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

(Dan)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track