NASILNIK ĆEMO: Ne znam devojku koju sam tukao!
Foto: Dragan Kadić

Pevač konačno progovorio o batinama

NASILNIK ĆEMO: Ne znam devojku koju sam tukao!

Crna Hronika -
Amel Ćeman u TV emisiji rekao da bi bio debil kad bi udario ženu, ali mu se onda omaklo da je ipak nasrnuo na devojku koju nikad ranije nije video

BEOGRAD - Pevač Amel Ćeman, poznatiji kao Ćemo (35), koji se sumnjiči da je ispred jednog beogradskog kafića iz čista mira pretukao A. M. (23), odlučio je konačno da progovori. U konfuznoj izjavi za emisiju „Ekskluziv“ Ćemo je rekao da se incident nije dogodio i da bi „bio debil kad bi podigao ruku na ženu“, ali je onda dodao da ne poznaje devojku koju je tukao (?!).Podsetimo, A. M. je za Kurir u prethodnom broju ispričala da je 24. aprila ove godine prvi i poslednji put u životu videla pevača i da ne zna zbog čega ju je udarao pesnicama dok joj nije krenula krv.Bajka braće Grim- Pretukao do krvi i krio se od policije? Šta će meni advokat da me brani od nečega što se nije desilo. Ja u bajke nisam verovao ni kad sam bio dete, a kamoli u ove sada. Ovome ni braća Grim nisu ravna. Smejem se zato što znam da nema ništa od toga i smejem se na glupave laži. Mogao je to neko da smisli malo bolje - rekao je, uz osmeh, pevač za TV Prva.Ipak, Ćemo je priznao da je bio u policiji da da izjavu, iako je za naš list to prvo negirao.- Kad sam stigao tamo, saznao sam o čemu se radi. Onog momenta kad me policija pozvala ja sam se javio, nemam razloga da se krijem. Nisam ja Pera Perić iz „Pekabete“, mislim, nisam ni Zdravko Čolić - rekao je Ćemo, aludirajući verovatno na to da nije anonimna osoba koja lako može da se skriva.Iako se potrudio da ubedi gledaoce da incidenta nije bilo, Ćemi se u jednom trenutku omaklo:- Ne znam devojku koju sam tukao - rekao je, a onda opet promenio ploču:- Ja izgledam ovako, malo ruralno, onako, kao krupno, ali udariti ženu, bože... Može da se desi svakome neka greška u životu, ali baš da mi se desi takva, to je malo... onda bih bio debil - zaključio je Ćemo.Posle obraćanja Ćeminog advokata Sanje Glavonjić, koja je u saopštenju navela da se „insinuacijama, bez materijalnih dokaza, škodi časti i ugledu Ćemana a njegovoj porodici nanosi duševna bol“, reagovao je i advokat pretučene devojke Radiša Roskić.Advokat: Imamo dokaze- Materijalnih dokaza o tome šta se tačno dogodilo 24. aprila, nasuprot nedopustivim i nekorektnim izjavama gospođe Glavonjić, ima toliko da nema nikakve sumnje da će nadležno tužilaštvo morati da do kraja sprovede krivični postupak. A. M. je tom prilikom, osim telesnih povreda, čija je sanacija u toku, doživela i duševnu traumu od koje se još uvek oporavlja - rekao je Roskić za Kurir.Zbog teškog stanja u kom se i dalje nalazi, prema njegovim rečima, A. M. se trudi da sve što joj se dogodilo što pre zaboravi i uopšte nije u mogućnosti da se na bilo koji način bavi ličnošću Amela Ćemana.- A ponajmanje da učestvuje u „insinuacijama koje škode njegovoj časti i ugledu“, ukoliko je to posle svega uopšte moguće - kaže Roskić za Kurir.

Reagovanja Ana Marija ŽujovićŠOKIRANA SAMČitala sam novine i šokirana sam. Ako je Ćemo to uradio, ta devojka treba da se bori za svoja prava i ne treba da ćuti.Maja NikolićBRUKA I SRAMOTAĆemo me ne zanima ni kao pevač, a ni njegove pesme. Međutim, to što je uradio je bruka i sramota. Ne podržavam nasilje, a on je počinio najgori oblik nasilja nad ženom. Za to ga treba debelo kazniti i osuditi. Mislim da će mu to uticati i na posao.Vesna RivasON MRZI ŽENEOsuđujem svaku vrstu nasilja. Ja sam bila u sukobu sa njim na „Farmi“, on ima nenormalnu agresiju, pun je sebe i prepotentan je. On spada u grupu ljudi koji mrze žene, nije to obično nasilje, već nasilje iz mržnje. On je sirovina i ovo je bilo očekivano od njega, takvim kao što je on nije mesto na estradi.

Žrtva A. M.MOŽE DA PRIČA ŠTA HOĆEŽrtva bahatog pevača A. M. juče je za Kurir samo kratko rekla:- Može on da priča šta god hoće, postoje dokazi za ono što se dogodilo - rekla je devojka i dodala da sve ostalo prepušta pravosudnim organima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track