PODIGLA BALKAN NA NOGE: Napisala Nemojte žaliti za mnom i nestala sa sinom
Foto: Facebook

Otišli autom u nepoznatom pravcu

PODIGLA BALKAN NA NOGE: Napisala Nemojte žaliti za mnom i nestala sa sinom

Crna Hronika -
Pre nego što je nestala na Fejsbuku je ostavila potresnu poruku, koju su mnogi protumačili kao oproštajno pism

VARAŽDIN - Policija u Hrvatskoj intezivno traga za Ivanom Fogadić (29) i njenim petogodišnjem sinom Patrikom (5) iz međumirskog mesta Totovec.

Poslednji put su viđeni u nedelju u kasnim večernjim satima u svojoj kući u Ulici Marka Kovača u Totovcu, kada su se automobilom Opel Astra metalik plave boje i udaljili se u nepoznatom smeru.

Pre nego što je nestala na Fejsbuku je ostavila potresnu poruku, koju su mnogi protumačili kao oproštajno pismo.

"Kada sve skupa sagledam, shvatim da zapravo jedina dobra "stvar" koju si u životu napravio je naš sin, zapravo moj sin (s obzirom da si tek unazad godinu dana počeo da ga primećuješ).

Znam da si sad izgubljen i da misliš kako sam poremećena (trebalo bi da se lečim i idem kod psihijatra i ostale slatke reči koje si mi upućivao) i da ne znaš šta bi prvo uradio, ali ne brini uvek će se naći neka flaša sa strane, barem to znaš nanjušiti na kilometre...

Definitivno je istinita ona stara: Onaj kome pružiš još jednu šansu, uništićete te gore nego prvi put jer je vežbao. Izvini stari, potrošio si sve svoje šanse.

Želim ti lep život, nadam se da ćeš naći nekoga ko će biti srećan uz takav šljam od „čoveka“ (i da lepo se provedi na godišnjem).

I za kraj molim sve da mi oproste i nemojte žaliti za mnom, nema razloga. U životu sam napravila sve što sam htela i što su mi mogućnosti dopustile, sad idem na neko bolje mesto, bolje za mene!

Moja jedina sreća nije ništa od ovoga zaslužila, ali ipak kreće na put sa mnom, samo do dela gdje nam se put razdvaja. Njemu će tamo biti puno puno bolje!

Znajte da ćete imali jednog prekrasnog malog anđela smeđih očiju koji će se veselo igrati na oblacima, posmatrati vas i smejati se na sav glas od srca kako on najslađe to radi i zna", napisala je na svom Fejsbuk profilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track