ZA NJIMA TRAGA CELA HRVATSKA: Majka (29) i dete (6) misteriozno nestali posle poruke na Fejsbuku
Foto: Printskrin Nestali.hr

Da li ste ih videli

ZA NJIMA TRAGA CELA HRVATSKA: Majka (29) i dete (6) misteriozno nestali posle poruke na Fejsbuku

Crna Hronika -
Ivana Fagodić i njen šetogodišnji sin Patrik misteriozno su nestali, posle njenog dramatičnog pisma ostavljenog na Fejsbuku u kome se oprostila od muža i cele porodice, a zatim sela u opel i otišla u nepoznato

MEĐUMURIJE – Hrvatska policija dan posle otpočinjanja potrage i dalje nema nikave informacije gde se nalazi Ivana Fogadić (29) i njen šestogodišnji sin Patrik koji su misteriozno nestali u noći između nedelje i ponedeljka posle dramatičnog pisma ostavljenog na Fejsbuku

Policija je zajedno s Hrvatskom gorskom službom spasavanja juče do 19 časova pretražila šire područje na kome je poslednji put uhvaćen signal Ivaninog mobilnog telefona.

Policija je pregledala kompletan teren uz levu obalu reke Drave od Trnovca do Orehovice i od Orehovice do Otoka. U potrazi za nestalom majkom i sinom prema nezvaničnim informacijama traga 18 policajaca i 11 pripadnika Gorske službe spasavanja, piše portal Nestali.

Podsetimo, Ivana je pre nego što je srebrno-sivom opel astrom pobegla u nepoznato na Fejsbuku je objavila dramatičan status u kome je najavila crni scenario.

-Nemojte se ljutiti što sam vam ovo učinila i nemojte plakati… ovo je moj izbor, a vi niste i nikada nećete biti za ništa krivi, priuštili ste mi sve i više nego ste mogli, hvala vam na svemu i oprostite mi ako ikako možete, mada sumnjam da će to iko moći (pa niti ja sama) što sam vam uzela unuka. Definitivno je istinita ona stara: Onaj kome pružiš još jednu šansu, s..bat će te gore nego prvi put…. jer je vežbao. Sorry stari potrošio si sve svoje šanse. Želim ti lep život, nadam se da ćeš naći nekoga ko će biti srećan uz takav šljam od „čoveka“…. (i da lepo se provedi na godišnjem). I za kraj molim sve da mi oproste i nemojte žaliti za mnom, nema razloga.

U životu sam napravila sve što sam htjela i što su mi mogućnosti dopustile, sad idem na neko bolje mesto, bolje za mene, napisala je Ivana u svom oproštajnom pismu.

Porodica, prijatelji i poznanici strahuju da žena ne oduzme život sebi i detetu.

(Nestali/Haber)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track