PALI ZBOG IZNUDE: Uhapšen inspektor kriminalističke i bivši komandir lozničke policije
Foto: Kurir

Prevoznik ih prijavio policiji

PALI ZBOG IZNUDE: Uhapšen inspektor kriminalističke i bivši komandir lozničke policije

Crna Hronika -
M.M.aktivni inspektor kriminalističke policije u Loznici i S.M. bivši komandir policije se terete da su od vlasnika autobusa, koji ima linije za inostranstvo, prvo, uzeli 500 evra, a zatim mu tražili su još 2.000 evra

BEOGRAD - Beogradska policija je u utorak, na Novom Beogradu, uhapsila M.M. iz Loznice, aktivnog inspektora kriminalističke policije Policijske stanice u Loznici i S.M. bivšeg komandira policije u Krupnju i Loznici, koji su osumnjičeni za iznudu.

Inspektor, koji je, inače, bio u timu MUP Srbije i bavio se istragom 24 privatizacije u Srbiji, i bivši komandir, dobili su rešenje o policijskom zadržavanju do 48 časova, posle čega će biti izvedeni nadležnog tužioca.

Oni se sumnjiče da su, navodno, od vlasnika autobusa, koji ima linije za inostranstvo, prvo, uzeli 500 evra da mu „ispeglaju neke stvari“.U međuvremenu, kako se nezvanično sazanje, tražili su još 2.000 evra.

- Vlasnik autobusa je, umesto da im da još novca, odlučio da ih prijavi policiji i, ubrzo su uhapšeni-kaže sagovornik blizak policiji.

(Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track