NOVI PAZAR: Uhapšeni zbog pronevere 18 miliona dinara
Foto: Fonet MUP

Oštetili državu i grad

NOVI PAZAR: Uhapšeni zbog pronevere 18 miliona dinara

Crna Hronika -
Osumnjičenom D. D. se stavlja na teret da je od početka 2010. godine do kraja marta 2013. proneverio novac koji mu je bio poveren u službi, tako što je deo novca koji mu je bio poveren u službi zadržavao za sebe, i na taj način protivpravno prisvojio 5,3 miliona dinara

NOVI PAZAR - Više javno tužilaštvo (VJT) u Novom Pazaru naložilo je danas policiji da uhapsi D. D. i D. R. zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja, falsifikovanjem isprava i proneverom oštetili budžete Srbije i Novog Pazara za oko 18 miliona dinara.

"D. D. i D. R. so osumnjičeni da su od 25. marta 2013. godine do 17. juna ove zloupotrebom službenog položaja i falsifikovanjem službene isprave protivpravno prisvojili 12,7 miliona dinara - 3,2 miliona iz budžeta Srbije i 9,5 miliona dinara iz budžeta Novog Pazara", navodi se u saopštenju tužilaštva.

Osumnjičenom D. D. se stavlja na teret da je od početka 2010. godine do kraja marta 2013. proneverio novac koji mu je bio poveren u službi, tako što je deo novca koji mu je bio poveren u službi zadržavao za sebe, i na taj način protivpravno prisvojio 5,3 miliona dinara, navedeno je u saopštenju. Tužilaštvo je zatražilo da se dvojici osumnjičenih odredi policijsko zadržavanje do 48 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track