EKSPLOZIJA U ISTOČNOM SARAJEVU: Bačene 3 bombe
Foto: Reuters

Stanari okolnih zgrada uplašeni

EKSPLOZIJA U ISTOČNOM SARAJEVU: Bačene 3 bombe

Crna Hronika -
Na meti su bile roštiljnica i ćevabdžinica u Spasovdanskoj ulici, sat i 30 minuta nakon ponoći, a dve koje nisu eksplodirale uklonili su predstavnci Republičke uprave Civilne zaštite RS

ISTOCNO SARAJEVO - Nepoznati počinioci bacili su ispred dva ugostiteljska objekta u Istočnom Sarajevu tri bombe, od kojih je jedna eksplodirala i nanela manju materijalnu štetu, potvrdila je danas portparol Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Kako je precizirala, bombe su bačene ispred roštiljnice "Pajić" i ćevabdžinice "Manđarija" u Spasovdanskoj ulici sat i 30 minuta nakon ponoći, kao i da su dve, koje nisu eksplodirale, uklonili predstavnici Republičke uprave Civilne zaštite Republike Srpske.

Policija je sa lica mesta izuzela dokazni materijal, prenosi RTV Republike Srpske. Stanari zgrade kažu da su veoma uplašeni i ogorčeni jer je na ovaj način bila ugrožena njihova bezbednost. Vlasnici objekata ispred kojih su bačene bombe nisu komentarisali incident, ali su iznenađeni jer posluju solidno i imaju stalne mušterije, sa kojima, kako tvrde, nikada nisu imali problema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track